- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
6 roky 4 měsíce nazpět - 6 roky 4 měsíce nazpět #22652
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Power sensor Altis
se už vyrábí, ale koupit v ČR nejde ...zatím pouze na
hyperflight.co.uk
Poslední úprava: 6 roky 4 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
6 roky 2 měsíce nazpět #22831
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Myslel jsem, že altis po naplnění paměti přepisuje nejstarší data a nahrazuje je těmi posledními. Ale po načtení v PC se mi zdá že to tak není. Že jak se naplní, tak všechno nové prostě neuloží. Dá se to nějak změnit? Šlo by ty nové ukládat a nejstarší smazat, aby udělali místo pro další nové?
Zažil jsem úžasnou termiku včera a chtěl jsem se na ní podívat v grafech, bohužel není to tam.
Díky.
Zažil jsem úžasnou termiku včera a chtěl jsem se na ní podívat v grafech, bohužel není to tam.
Díky.
6 roky 2 měsíce nazpět #22832
napsal pik
Odpověď od pik na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Ano, jde. Záložka logování, zaškrtnout políčko ,,přepisovat staré soubory"
Scan obrazovky je v pravidlech RCEP, tam je to vidět stoupak.cz/forum/rcev-a-male-vyskomery-o...875-rcep-v-roce-2020
Scan obrazovky je v pravidlech RCEP, tam je to vidět stoupak.cz/forum/rcev-a-male-vyskomery-o...875-rcep-v-roce-2020
6 roky 2 měsíce nazpět #22835
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Tak to tam nemám.
6 roky 2 měsíce nazpět #22836
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Před začátkem sezony vymaž staré údaje z altisu, ať máš čistou paměť.
6 roky 2 týdny nazpět #23031
napsal zaford
Odpověď od zaford na téma ALTIS V4 - FW 5.6
Ahoj,
mám nesmělý dotaz ohledně zobrazování údajů ALTIS V4+, FW 5.6.
Rád bych se poprvé zúčastnil soutěže RCEV. Dosud jsem Altis používal s obecným firmware. Nyní jsem nahrál poprvé soutěžní verzi 5.6.
Po přistání ukazuje FAI výšku, to je v pořádku, ale tento údaj je na displeji i před dalším startem (i po vypnutí a zapnutí Altis), je to tak správně ?
Záznam z následujícího letu je také v pořádku, na displeji je nová FAI výška.
V pravidlech "SRad2020.pdf" je u specifikace výškoměru uvedeno: "par. 9.6.8.1.4. odst c) .... Při inicializaci musí být nastaven na referenční hodnotu nulové výšky tak, aby byla aktuální výška startoviště vzhledem k tlaku v úrovni země zaznamenána a zobrazena na zařízení jako výška 0 m."
Otázka zní: Musí být na dispeji před startem zobrazena výška 0 m?
Pokud ano, máte nějaký nápad jak s FW 5.6. takovéto zobrazení nastavit?
mám nesmělý dotaz ohledně zobrazování údajů ALTIS V4+, FW 5.6.
Rád bych se poprvé zúčastnil soutěže RCEV. Dosud jsem Altis používal s obecným firmware. Nyní jsem nahrál poprvé soutěžní verzi 5.6.
Po přistání ukazuje FAI výšku, to je v pořádku, ale tento údaj je na displeji i před dalším startem (i po vypnutí a zapnutí Altis), je to tak správně ?
Záznam z následujícího letu je také v pořádku, na displeji je nová FAI výška.
V pravidlech "SRad2020.pdf" je u specifikace výškoměru uvedeno: "par. 9.6.8.1.4. odst c) .... Při inicializaci musí být nastaven na referenční hodnotu nulové výšky tak, aby byla aktuální výška startoviště vzhledem k tlaku v úrovni země zaznamenána a zobrazena na zařízení jako výška 0 m."
Otázka zní: Musí být na dispeji před startem zobrazena výška 0 m?
Pokud ano, máte nějaký nápad jak s FW 5.6. takovéto zobrazení nastavit?
Vygenerováno za 0.226 sekund