100'' Daidalos od Ypsi.cz

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9585 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: 100'' Daidalos od Ypsi.cz
ja mam vesmes kazdy rok neco specialniho na test, a pak se to dostane do bezneho provozu.
na webu to martin sice nema, ale jak to poradne odladime,a rekneme ze je to provozuschopne, bude to na pozadani delat.

staci tak ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9589 napsal jiri kotrba
Dík za info, tak bude Daidal 250 ( z fotky jsou vidět dělená křídla ) k objednání v r.2013 - 14,
vloni jsem zalétával Comula , ale pořád se s ním peru, při 4 až 5 m/ sec. mi to s ním nejde při
točení.Spodní část křídel je celá potažená zlatou kovovou folií, tak to na mě vždycky blejskne
až se leknu.

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9591 napsal sgames
ano,dela se s delenymi kridly. prepravovat 2,5 metru uz snad ani nejde v normalnim aute.

myslim si,ze na tuto sezonu by to jeste slo,ale spise na jeji zaver, spise bych s ti na 100% pocital na pristi rok. nemuzu ale mluvit za Martina Bilka

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9613 napsal sgames
Tak podle posledních informací je tedy ofiko možnosti si objednat 100'' Daidala,
jak jsem psal, křídla dělená, rozpětí 2,5M, letovka v RCEK setupu cca 580 gr.
cenově se bude pohybovat nekdě těsně nad cenou za 230tku s děleným křídlem.
Aktuálně je na něm trupka z 200 / 230 verze. připravuje se o něco delší trupka , pokud by někdo vyloženě vyžadoval. S nynější není problém co se stability týče.

Není na eshopu (zatím), takže via email info@ypsi.cz

Více
13 roky 4 týdny nazpět #9618 napsal sgames
jsem byl dneska trosku poladit.. a uz to i docela posloucha :-D uvidime v sobotu na soutezi zda dostane na prdel nebo ne

Více
13 roky 4 týdny nazpět #9619 napsal Petr Kurjan
Zapomněl jsi doplnit, že Martin dělá komerčně křídlo maximálně dvoubarevé. Tvé tři barvy už je nadstandard, který máš jen Ty jako tovární pilot... :)

Vygenerováno za 0.233 sekund