- Obdržená poděkování: 0
Vrtulník v simulátoru
8 roky 8 měsíce nazpět #19548
napsal Mrklovský
Odpověď od Mrklovský na téma Vrtulník v simulátoru
Minimálně se v simulátoru dají naučit všechny reakce a to, že se vlastně kniply nezastaví. Já jsem si veškeré obraty (ať už to bylo visení ocasem k sobě, kabinou k sobě, bokem, pak i visení na zádech) nacvičil právě v simulátoru a věděl jsem, že v určité situaci je kniplem doprava vlastně doleva a obráceně. Kdo se chce rychle učit a málo utratit, podle mě se simulátoru nevyhne. A jde to potom i bez bouraček.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jan Kubica
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
8 roky 8 měsíce nazpět #19557
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Vrtulník v simulátoru
Podle mě máte pravdu oba, Karle a Mirku. Když porovnám řízení modelu ve skutečnosti a na simulátoru, tak na simulátoru mi to přijde snadnější. Podle mě je to proto, že počítač nikdy nezachytí zcela vlastnosti modelu a hlavně rozmary počasí. A navíc je to na počítači pořád jen "hra". Na druhé straně základy ovládání modelu, obraty, manévry nacvičit lze, alespoň se mi zdá.
Jinak "živý" vrtulník nemám v plánu, zase tak moc mě ani v tom počítači nebaví
H.
Jinak "živý" vrtulník nemám v plánu, zase tak moc mě ani v tom počítači nebaví
8 roky 8 měsíce nazpět - 8 roky 8 měsíce nazpět #19558
napsal mrazek
Škoda, ještě mi v dílně straší T-REX 250 a 550. Myslel jsem, že se jich konečně zbavím
Odpověď od mrazek na téma Vrtulník v simulátoru
Jan Kubica napsal: Jinak "živý" vrtulník nemám v plánu, zase tak moc mě ani v tom počítači nebaví
H.
Škoda, ještě mi v dílně straší T-REX 250 a 550. Myslel jsem, že se jich konečně zbavím
Poslední úprava: 8 roky 8 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.196 sekund