Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

• Petr Pecha
  • Návštěvník
  • Návštěvník
13 roky 6 měsíce nazpět #8532 napsal Petr Pecha
Odpověď od Petr Pecha na téma Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Konkrétně tento rozměr:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8534 napsal sgames
jo todlens ... zkusim na to hodit ocko.je to tim,ze vpravo je "posledni prispevek blabla <br> od blabla <br> time"
cili 3 radky,ktere to rozsiri na to,jak to je.

zkusim to,ale asi to bude na ukor velikosti fontu (coz je pro lidi v 1600x1200 > docela peklo)

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8536 napsal sgames
neco malo jsem upravil, porovnal a pokutil :)

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8549 napsal sgames

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8564 napsal sgames
do přihlášek jsem přidal možnost editace údajů již přihlášených a odhlášení ze soutěže.

prosím o test kdo může

• Petr Koláska
  • Návštěvník
  • Návštěvník
13 roky 6 měsíce nazpět #8565 napsal Petr Koláska
Odpověď od Petr Koláska na téma Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
No, chápu, že myslíš i na uživatele s monitory 21", kteří mají nastaveno 1600x1200, ale mě prostě přijde, že spousta písem je tam zbytečně nestvůrně velká (monitor 27", 1920 x 1080)

Nadpisy článků na hl. straně klidně ještě menší a spíš tučný font, pak to bude výrazné a nebude to zabírat půl strany :)

Ten kalendář s datem akce u nadpisu je fajn, ale jeho dvouřádkové provedení odsazuje zbytečně celý nadpis -> do jednoho řádku?

Fórum - co se velikosti fontu týče, např. RCmanie je o dost menší a taky je čitelná. Takže klidně taky zmenšit.

Hlavička webu... no, nevidím důvod, proč by na výšku nemohla být třetinová :) ... dobře, poloviční, ale ani o fouos víc.

Takhle ty uživatele uscroluješ :)

Pak mi drobátko vadí, že se hlavní okno vpravo odsazuje víc od okraje než horní přehled novinek.

Toť tak zběžný pohled oka grafického. Prostě je to díky velikosti fontů a řádkování strašně roztahané. Jinak dobrý, pop-up okna u lišty s nabídkou jsou dobrý tah, stejně jako kalendář soutěží nahoře - jen bych možná filtr kategorie přemístil zespoda nahoru - pokud se nevejde celý výpis do okna a musí se opět scroolovat, je filtr schovaný kdesi na dně:)

Vygenerováno za 0.265 sekund