- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Kalendář akcí 2016
- Kamil Kičmer
-
- Skoro bůh
-
Méně
Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15770
napsal Kamil Kičmer
Odpověď od Kamil Kičmer na téma Kalendář akcí 2016
18.6.2015 - RCEV Letní výškoměry Ikarus
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 7 měsíce nazpět #15771
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář akcí 2016
ok
10 roky 7 měsíce nazpět #15772
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Kalendář akcí 2016
Jestli jsem si správně vyložil komentář od Ivana Hořejšího v tématu "Změna pravidel RCEV", tak příští rok zůstanou pravidla jako tzv. předběžná a tudíž se nemůže konat oficiální MČR RCEV, které je plánováno jako dvoudenní 11. a 12. června v Chomutově.
Takže zároveň dotaz na Radka, jestli to pojme jako "Přebor", udělá z toho normální jednodenní soutěž, nebo se v tomhle termínu úplně zruší?
Takže zároveň dotaz na Radka, jestli to pojme jako "Přebor", udělá z toho normální jednodenní soutěž, nebo se v tomhle termínu úplně zruší?
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15773
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Kalendář akcí 2016
Ahoj,
V tomto termínu se určitě soutěž konat bude. Zatím je názor takový, že soutěž bude pojata jako dvoudenní "přebor" Čech, Moravy a Slezska, i bez požehnání svazem na status svazového MĆR.
Co se samotných změn pravidel týče, podle mne zrušení nechtěného finále a sladění firmwaru výškoměru s F5J nijak nemění charakteristiky modelu ani principy kategorie tak, aby musel přetrvávat stav "dočasných" pravidel. Nemá ale smysl rozebírat rozhodnutí svazu. Musíme holt pracovat s tím, co je dáno.
Jsem rád, že se ta úprava zjednodušení pravidel odsouhlasila , i za tu cenu prodloužení "dočasného" stavu, tedy bez svazového MČR v 2016.
Oficiálně by to byla v tomto termínu kalendářově běžná RCEV dvoudenka, ale pojali bychom to jako organizátoři jako vrcholnou soutěž RCEV sezóny, včetně pořádných skleněných přebornických pohárků pro bedýnkáře... Už je nejvyšší čas sesadit RM z platného přebornického RCEV trůnu z 2014
V tomto termínu se určitě soutěž konat bude. Zatím je názor takový, že soutěž bude pojata jako dvoudenní "přebor" Čech, Moravy a Slezska, i bez požehnání svazem na status svazového MĆR.
Co se samotných změn pravidel týče, podle mne zrušení nechtěného finále a sladění firmwaru výškoměru s F5J nijak nemění charakteristiky modelu ani principy kategorie tak, aby musel přetrvávat stav "dočasných" pravidel. Nemá ale smysl rozebírat rozhodnutí svazu. Musíme holt pracovat s tím, co je dáno.
Jsem rád, že se ta úprava zjednodušení pravidel odsouhlasila , i za tu cenu prodloužení "dočasného" stavu, tedy bez svazového MČR v 2016.
Oficiálně by to byla v tomto termínu kalendářově běžná RCEV dvoudenka, ale pojali bychom to jako organizátoři jako vrcholnou soutěž RCEV sezóny, včetně pořádných skleněných přebornických pohárků pro bedýnkáře... Už je nejvyšší čas sesadit RM z platného přebornického RCEV trůnu z 2014
10 roky 7 měsíce nazpět #15774
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Kalendář akcí 2016
jak je vidět čert ani trenér nikdy nespí
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 6 měsíce nazpět #15864
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář akcí 2016
Na
www.contest-modellsport.de
už je oficiální kalendář EuroTour na 2016, takže můžete plánovat podle libosti :-)
Vygenerováno za 0.459 sekund