Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Kluby / individuální členstvi SMČR 2017

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17485 napsal hrabacek
Kolik lidí má problém s licencí? Pokud nějaký klub neobnoví členství ve svazu a některý člen má zájem o licenci tak se přihlaste do České Třebové! U nás zaplatíte 200,- Kč za rok a když se zúčastníte příprav soutěží tak nemusíte platit startovné!! Na mezinárodce to dělá 900,- Kč a máte zaplaceny příspěvky na 4 roky a ještě vám zbyde na tři píva. :P

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17486 napsal sgames
Lojzo, napíšu to na tvrdo :

1) Proč svaz neudělá klub "SMČR" - rád se do něj přihlásím ? (v podstatě individuální členství)
2) Můžu do kteréhokoliv klubu, ale chci ať se o mě SMČR postará, když mám od SMČR známky.

o nic víc mi nejde. To není pláč nad tím, že jsem něco posral, nebo že všichni modeláři vymřou bez klubu. To je výtka na to, jak k tomu svaz přistupuje.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17487 napsal Veselý
Zdravím.

K současnému dění: jen aby vše nebylo jen zástupnou fikcí. Od samého počátku dronú jsem pojal obavu, že dron bude kvalifikován jako bezpilotní letadlo se všemi možnostmi a od toho rúzné změny a zákony. Pak bude dron označen jako "zbraň" a řídící souprava jen na zbrojní pas. Ruším stavební plány a nenakupuji nový materiál a modely. Počkám jak se věci vyvinou. JIVE.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17488 napsal hrabacek
Aleši, jaký klub SMČR? SMČR ja svaz modelářských klubů. Z klubů jsou funkcionáři svazu, nebo ne. Kdo bude předseda klubu SMČR? Ono to není zas tak jednoduché, svaz pouze zastřešuje kluby po celé republice!! Proč by měl mít individuální člen povinnost jen zaplatit stovku a mít stejná práva jako jiný člen z klubu který zaplatí třeba dvě stovky nebo také pět. Vím, že to není jen o penězích ale hlavně o pohodlnosti!! Zaplatím 100 a mám klid, jet můžu na kteroukoliv soutěž nebo akci! Ale když budou všichni takto uvažovat, tak kdo bude ty soutěže pořádat? 100 % soutěží pořádají KLUBY!!!!! a jejich členové!
Přemýšlejte i s Tomášem, třeba vymyslíte něco orginálnějšího? :lol:

Více
9 roky 8 měsíce nazpět - 9 roky 8 měsíce nazpět #17489 napsal mrazek

Petr Dušek napsal: Pokud bych se měl zabývat nějakou otázkou, tak to rozhodně není individuální členství SMČR pro několik soutěžáckých solitérů, ale ten fakt, proč si někdo zakládá paralelní modelářský spolek mimo Svaz? Napadá mě tedy že za 50 členů ušetří klub každý rok pár tisíc na příspěvcích, ale je v tom i něco jiného? Individuální pojištění bude jistě dražší než stovka za rok...

Při odchodu klubu od SMČR jsme finanční stránku členství vůbec neřešili. Nejsem právník, ale kolegové, kteří se tím intenzivně zabývali viděli největší problém a rizika ve stanovách svazu a v definici pobočného spolku.
Individuální pojištění má 90 % členů klubu a nevidí v tom problém.
Poslední úprava: 9 roky 8 měsíce nazpět

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17490 napsal Beseda

Alois Hrabáček napsal: Kolik lidí má problém s licencí? :P

Třeba já a o členství mám zájem.

Vygenerováno za 0.337 sekund