- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
F5K ???
- Ivan Horejsi
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22452
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5K ???
Tady je to. Opakuji, ze je to jen navrh !
Příloha nebyla nalezena.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět - 6 roky 6 měsíce nazpět #22453
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5K ???
Díky moc.
Jak píšeš, asi nemá cenu zatím moc hodnotit, já tam na první kouknutí vidím chybu u bodování úlohy A, ale to se jistě dá napravit.
Docela se mi líbí, že to stejně jako F5J předpokládá použití AMRT seznamu s jasně danými firmwary pro tuto kategorii a ne nějakou "tvořivost", to kladem je, nad jinými body naopak lehce kroutím hlavou. No nechme se překvapit, pokud to projde a objeví se i nějaký firmware pro tuto kategorii, tak to bude chtít zkusit si odlétat pár simulovaných kol (klidně s velkým F5J, tady jde o ověření, jak bude vypadat ten zápis a čtení více výšek z výškoměru). Pak teprve bude mít smysl k tomu zaujímat nějaké větší stanovisko...
EDIT jo a poznámka - asi to fakt berou vážně, poslední verze Altis Flight Manageru 4.4.0 jako novinku avizuje právě F5K - viz aerobtec.com/altis-flight-manager/#download . Zatím tam jasně neplyne, jaký to bude muset mít firmware, ale už připravenost té nastavovací aplikace hodně naznačuje...
Jak píšeš, asi nemá cenu zatím moc hodnotit, já tam na první kouknutí vidím chybu u bodování úlohy A, ale to se jistě dá napravit.
Docela se mi líbí, že to stejně jako F5J předpokládá použití AMRT seznamu s jasně danými firmwary pro tuto kategorii a ne nějakou "tvořivost", to kladem je, nad jinými body naopak lehce kroutím hlavou. No nechme se překvapit, pokud to projde a objeví se i nějaký firmware pro tuto kategorii, tak to bude chtít zkusit si odlétat pár simulovaných kol (klidně s velkým F5J, tady jde o ověření, jak bude vypadat ten zápis a čtení více výšek z výškoměru). Pak teprve bude mít smysl k tomu zaujímat nějaké větší stanovisko...
EDIT jo a poznámka - asi to fakt berou vážně, poslední verze Altis Flight Manageru 4.4.0 jako novinku avizuje právě F5K - viz aerobtec.com/altis-flight-manager/#download . Zatím tam jasně neplyne, jaký to bude muset mít firmware, ale už připravenost té nastavovací aplikace hodně naznačuje...
Poslední úprava: 6 roky 6 měsíce nazpět
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22455
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma F5K ???
Tomáši, já vím, že v USA to mají jako 2m, ale základní princip je stejný - různé úlohy z pevně dané výšky.
Jinak jak píšeš, dalo by se to klidně létat i s F5J
.
Stejně pochybuji (hlavně u sebe) o schopnosti mentálně zvládnout v každém kole jinou úlohu
.
Jinak ze čtení pravidel na mě pořád vykukuje dobrý úmysl a málo smyslu pro realitu, ale to by se určitě časem usadilo.
Mimochodem, kdo ta pravidla předkládá? Myslím stát.
Dík, H.
Jinak jak píšeš, dalo by se to klidně létat i s F5J
Stejně pochybuji (hlavně u sebe) o schopnosti mentálně zvládnout v každém kole jinou úlohu
Jinak ze čtení pravidel na mě pořád vykukuje dobrý úmysl a málo smyslu pro realitu, ale to by se určitě časem usadilo.
Mimochodem, kdo ta pravidla předkládá? Myslím stát.
Dík, H.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22456
napsal Tomas Hruby
Já kdysi F3K létal a snad s výjimkou pokeru to není zas tak zlé, prostě letíš na nějaký čas a jen si hlídáš maximum a potřebu dalších startů
Zjednodušuji, ale fakt je to spíš legrace než problém (myslím z hlediska pochopení pravidel a nutné taktiky, zalétat skvělý výsledek už zase taková legrace vždy není).
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5K ???
Jan Kubica napsal: Stejně pochybuji (hlavně u sebe) o schopnosti mentálně zvládnout v každém kole jinou úlohu
.
Já kdysi F3K létal a snad s výjimkou pokeru to není zas tak zlé, prostě letíš na nějaký čas a jen si hlídáš maximum a potřebu dalších startů
- Ivan Horejsi
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22457
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5K ???
Holandsko.
Hazedlo Long Shot jsem omotoroval uz pred lety a je to Hot Shot. Napred jsem dal vzepeti 2 st a bez smerovky, ale byla to otrava.
Pak jsem zvednul vzepeti na normal a pridal smerovku. Mnohem lepsi. Obe serva v pylonu vyskovky.
Ale dostal jsem se na cca 400 gramů, takze to lita uplne jinak, nez hazedlo.
Hazedlo Long Shot jsem omotoroval uz pred lety a je to Hot Shot. Napred jsem dal vzepeti 2 st a bez smerovky, ale byla to otrava.
Pak jsem zvednul vzepeti na normal a pridal smerovku. Mnohem lepsi. Obe serva v pylonu vyskovky.
Ale dostal jsem se na cca 400 gramů, takze to lita uplne jinak, nez hazedlo.
Vygenerováno za 0.190 sekund