- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek
3 roky 3 měsíce nazpět #25144
napsal sgames
Petře web jsem projel "online kontrolou" a jediný SW, který hlásí že tam je "vir" je bitdefender. Zbývajících 90 antivirů nenašlo vůbec nic.
Ani ve zdrojovém kódu nedošlo ke změně. Teoreticky se jedna o falešnou detekci proto, že se do webu includuje hromada externích scriptů (bootstrap, jquery, jqueryui, adminlte, googlefonts, googletgm, analytics, datepicker, fontawesome atd
)
Zde důkaz z virustotal.com ctrlv.cz/uMnz
Jinak co se týče založení soutěže, tak pošli screenshot. Vše funguje jak má, a validace data u otevření přihlášek je klasický nativní input datetime inputbox který musí fungovat naprosto všude a vždy.
Poprosím tedy o obrázek.
Odpověď od sgames na téma Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek
Petr Cejnar napsal:
Petře web jsem projel "online kontrolou" a jediný SW, který hlásí že tam je "vir" je bitdefender. Zbývajících 90 antivirů nenašlo vůbec nic.
Ani ve zdrojovém kódu nedošlo ke změně. Teoreticky se jedna o falešnou detekci proto, že se do webu includuje hromada externích scriptů (bootstrap, jquery, jqueryui, adminlte, googlefonts, googletgm, analytics, datepicker, fontawesome atd
)Zde důkaz z virustotal.com ctrlv.cz/uMnz
Jinak co se týče založení soutěže, tak pošli screenshot. Vše funguje jak má, a validace data u otevření přihlášek je klasický nativní input datetime inputbox který musí fungovat naprosto všude a vždy.
Poprosím tedy o obrázek.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
3 roky 3 měsíce nazpět #25145
napsal sgames
Ahoj, chyba byla v tom, že jsi byl v soutěži s ID 182, ale ta je smazána. Očividně byla chybička v tom, že když se smaže soutěž, tak se nesmaže přihláška
moje chyba.
Opraveno.
Odpověď od sgames na téma Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek
Petr Dušek napsal: Aleši, v SAEM v řádku "Kde jsem přihlášen" mi svítí jednička, a přitom nikde přihlášen nejsem? Dík za kontrolu
Ahoj, chyba byla v tom, že jsi byl v soutěži s ID 182, ale ta je smazána. Očividně byla chybička v tom, že když se smaže soutěž, tak se nesmaže přihláška
moje chyba.Opraveno.
3 roky 3 měsíce nazpět #25146
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek
Pokaždé když se podívám do kalendáře soutěží pod svou registrací, mi přijdou 2 maily. Je to nutné? V nastavení jsem žádnou možnost volby, nebo zrušení této informace nenašel.
3 roky 3 měsíce nazpět #25147
napsal sgames
Nutné to není, dokonce to ani není správné. Musíš mi ale napsat jaké emaily (ideálně přeposlat mi je) a napsat podrobnosti (např email nebo login a na kterou stránku koukáš). Díky
3 roky 3 měsíce nazpět #25148
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek
Omlouvám se. Moje chyba. Je to v pořádku.
3 roky 3 měsíce nazpět #25149
napsal sgames
Já si říkal že je to divná anomálieMartin Beseda napsal: Omlouvám se. Moje chyba. Je to v pořádku.
Vygenerováno za 0.238 sekund