- Obdržená poděkování: 0
Úprava přistávacího bodu
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13446
napsal Jiří Veselovský
Úprava přistávacího bodu vytvořeno Jiří Veselovský
Vážení kolegové,
docela se divím, že zatím nikdo nereagoval na reportáž z F3Jéček od pana Mgr. Jeništy v RC Revue č. 9/2014.
O co tam jde? Raději tu část povídání ocituji doslova:
"Pod vlivem mistrovství světa podlehli mnozí soutěžící nové vychytávce - půdu v okolí svého přistávacího bodu nejprve provzdušnili do země opakovaně zatlučeným kolíkem, aby následně celý prostor důkladně prolili vodou. Vznikla tak rozměklá vrstva, do níž šla špice modelu zapíchnout bez nebezpečí poškození, odskoku či skluznutí."
Panečku, to jsou věci. Jen mě v této souvislosti napadlo, že u F5Jéček by to bylo ještě víc žádoucí, protože tam je potřeba propasírovat pod povrch země kužel i s kusem vrtule.![:( :(]()
No, už vidím tu radost pořadatelů, že se jim letiště proměnilo v ráj toho vošklivýho Galapetra z Krále Šumavy.
docela se divím, že zatím nikdo nereagoval na reportáž z F3Jéček od pana Mgr. Jeništy v RC Revue č. 9/2014.
O co tam jde? Raději tu část povídání ocituji doslova:
"Pod vlivem mistrovství světa podlehli mnozí soutěžící nové vychytávce - půdu v okolí svého přistávacího bodu nejprve provzdušnili do země opakovaně zatlučeným kolíkem, aby následně celý prostor důkladně prolili vodou. Vznikla tak rozměklá vrstva, do níž šla špice modelu zapíchnout bez nebezpečí poškození, odskoku či skluznutí."
Panečku, to jsou věci. Jen mě v této souvislosti napadlo, že u F5Jéček by to bylo ještě víc žádoucí, protože tam je potřeba propasírovat pod povrch země kužel i s kusem vrtule.
No, už vidím tu radost pořadatelů, že se jim letiště proměnilo v ráj toho vošklivýho Galapetra z Krále Šumavy.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13447
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Úprava přistávacího bodu
Jirko v F5J je toto napadnutelné bodem pravidel o "úmyslně umístěné překážce". Jistě se kolem toho dá diskutovat, ale pokud by to dělal nějaký jednotlivec, tak by měl protest velkou šanci na úspěch. Odhaduji, že v F3J buď tato formulace v pravidlech není (jsem líný hledat) anebo pokud je, tak v podstatě tato věc vyhovovala všem a tak si nikdo nestěžoval ![:-) :-)]()
Fakt ale je, že u kategorie, kde toto v pravidlech není, by se asi daly dělat všelijaké prasárny...
Fakt ale je, že u kategorie, kde toto v pravidlech není, by se asi daly dělat všelijaké prasárny...
11 roky 8 měsíce nazpět #13448
napsal kope
Odpověď od kope na téma Úprava přistávacího bodu
Teda překvapuje mne, co všechno jsou lidi ochotní pro vítězství podniknout :ohmy: . Chápu trénování a ladění letadla. Chápu snahu o co nejlepší a nejkvalitnější vybavení. Ale takovéhle a podobné "úskoky" to nechápu. Probůh, vždyť nejde o život ale v podstatě všichni si "hrajeme" a někteří z nás si to hraní zpestřují tím, že porovnávají síly a dovednosti s ostatními...
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13449
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Úprava přistávacího bodu
Neblázněte (zatím), v F5J je přeci plný počet bodů za přistání do 1m od bodu, tedy 2m kruh! už vidím, jak to tam někdo dloube a polejvá, a pak to bláto půl hodiny dostává z kuželu, vrtule, a motoru
Ale je to zajímavé F3J zpestřeníčko
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13450
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Úprava přistávacího bodu
Koukám že nesleduješ moje galérie, jinak bys věděl, že bahno je vítáno:
plus.google.com/u/0/photos/1099601370934...09960137093409168690
. Pro info - černý trup je můj Stork, žlutý Vlastův Perfection (má menší průměr a tak jde hlouběji).
No a vzrušující píchání v našem věku vypadá takto: plus.google.com/u/0/photos/1099601370934...09960137093409168690
Fakt ale je, že umělé rytí a polévání vodou do F5J nedorazilo a je to dobře.
No a vzrušující píchání v našem věku vypadá takto: plus.google.com/u/0/photos/1099601370934...09960137093409168690
Fakt ale je, že umělé rytí a polévání vodou do F5J nedorazilo a je to dobře.
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13452
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Úprava přistávacího bodu
Tak jenom na vysvětlenou. Ten příspěvek jsem sem dal jen a jen proto, aby bylo posíleno obecné povědomí, kam až se dá zajít, viz reakce Míry Kopeckého. Ten to napsal dobře - hrajeme si. ![:) :)]()
A jinak Tome dost dobrý, hlavně tvoje poznámka o "... vzrušujícím píchání...". Uf, už jsem se fakt zděsil. :ohmy:
A jinak Tome dost dobrý, hlavně tvoje poznámka o "... vzrušujícím píchání...". Uf, už jsem se fakt zděsil. :ohmy:
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.264 sekund