Existuje žebříček F5J za r. 2014????

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13790 napsal hrabacek
Které soutěže se počítají do žebříčku. Kde to najdu???
Dík za info.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13791 napsal Martin Veleba
Nějaký žebříček je na těchto stránkách v sekci soutěžě. Snad odkaz bude fungovat. Ale co a jak se do něj počítalo, to je otázka.

www.stoupak.cz/souteze/zebricky/aktualni...=2014&vek=2&stat=CZE

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13792 napsal sgames
v tomto zebru jsou jen souteze F5J, ktere se organizovaly v SORGu. Navic tam nejsou sparovane licence FAI a CZE. Pristi rok to uz konecne vychytam a bude to odpovidat 1:1 jak ma.

oficialni zebricky spracovava svaz, resp treneri

ty budou brzo na svazovych strankach.

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13794 napsal Tomas Hruby
Je to můj rest, mám v plánu podívat se na to konečně tento víkend.
Jinak v žebříčku budou všechny soutěže, které byly v kalendáři SMČR, včetně mezinárodních Bořetic, jak psal Aleš, moje hlavní práce bude vyřešit nesoulady licencí FAI a SMČR.

Co se týče akcí mimo ČR, tak ty letos nemají význam žádný a pro žebříček ani mít nebudou, budou ale podstatné od příštího roku jako součást výběru reprezentace. Tohle také prošlo jednáním SMČR a v dohledné době budou kritéria publikována, takže před sezónou budou mít všichni dost informací (předesílám, že kritéria jsou hodně podobná F3J).

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13795 napsal Ivan Horejsi
Podle reguli Svazu je na zebřičky cas do konce roku. Samozrejme, pro všechny bude lepsi i snadnejsi, když se to nebude odkládat.

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13802 napsal Martin Veleba
Také je potřeba spárovat národní licence, v žebříčku se pořád např. licence CZE 269-19 a CZE 269-019 tváří jako dva soutěžící a přitom se jedná pouze o jednoho.

Vygenerováno za 0.238 sekund