Existuje žebříček F5J za r. 2014????

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13803 napsal sgames
J to jo.můžeš to říkat lidem, psát jim to tam velkým červeným písmem atd, a stále někdo uvede licenci "spatně" :-D

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13883 napsal Martin Veleba
Jak to po víkendu vypadá s žebříčkem F5J? Je reálné, aby byl v sobotu hotov?

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13885 napsal hrabacek
Pokud máte zájem mám seznam ticholetců F3J s názvem klubu a licencí. Někteří už létají F5J. Můžu poslat e. mailem.

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13932 napsal Tomas Hruby
Tak jsem se do žebříčku po chvilkách pustil a aktuálně je prakticky hotový, mám ale jeden problémek.
Chybí výsledkovka z posledních F5J v Plzni - není ani mezi výsledkovkami, ani v threadu o soutěži (nebo neumím hledat), nemáte ji někdo po ruce?
Je to poslední, co chybí k finalizaci žebříčku, jinak to je celkem OK (licenci mám zmatenou snad jen jedinou, ale nejde o duplicitu, obvykle pak nejsou jména klubů, ale to je nekritické).
Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně, tak bude možno žebříček vypustit :-)

Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13936 napsal Petr Dušek

Tomas Hruby napsal: Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně...

Co třeba zkusit pořadatele? V kalendáři máš mail i telefon ;) .

Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13938 napsal Tomas Hruby
Mail je už odeslán, odhaduji ale,že to mohlo být zasláno na soutěžící (já tam nebyl) a tak se ptám i tady, ať není zbytečná prodleva v případě, že je Robert někdy mimo.
Už bych žebříček docela rád "dorazil" :-)

EDIT - tak už je jasno, ona soutěž nakonec nebyla. Zaznamenal jsem její posun spojení s RCEK, ale uteklo mi, že nakonec kvůli počasí nebylo nic.
Tak fajn, tím jsou podklady snad komplet, zkusím to večer doladit a pak se to může zveřejnit.
Poslední úprava: 11 roky 7 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.350 sekund