- Obdržená poděkování: 0
Zimné lietanie, ako prežiť?
11 roky 6 měsíce nazpět #14142
napsal Wasa
Zimné lietanie, ako prežiť? vytvořeno Wasa
Chodíme stále lietať, keď príliš nefučí a je nad nulou.... Aj včera a dnes, v nedeľu. Ale za tie 2-3 (dnes 4
) hodky, je človek uzimený, stvrdnutý (napriek lyžiarskemu oblečeniu), proste tak trochu naprd. Ešteže som mal zo sebou psa, a trochu sme sa ponaháňali po letisku.
Napadlo ma riešenie: DLG (F3K?) hádzadlo, a pravidelne sa zohriať vrhaním (pes je na vrhanie predsa len ťažký..). Nechce sa mi teraz stráviť mesiac na internete, aby som najprv pochopil, a potom si vybral model (kukal som akurát Vladimirs model, asi super, ale toľko zase nedám
). Kto má prehľad, niečo ČSR výroba? TOP, ale zaplatiteľné, a aj doporučené vybavenie?
PS: rýchlo objednať, že by som si medzi sviatkami zavrhal....
Napadlo ma riešenie: DLG (F3K?) hádzadlo, a pravidelne sa zohriať vrhaním (pes je na vrhanie predsa len ťažký..). Nechce sa mi teraz stráviť mesiac na internete, aby som najprv pochopil, a potom si vybral model (kukal som akurát Vladimirs model, asi super, ale toľko zase nedám
PS: rýchlo objednať, že by som si medzi sviatkami zavrhal....
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 6 měsíce nazpět #14147
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Zimné lietanie, ako prežiť?
Jo kamaráde, tady pořídíš asi jen něco z bazaru rychle a levně ![:-/ :-/]()
ale F3K v zimě ? vše je skřehlé a měl bych strach, že se mi to ve vzduchu rozpadne...

ale F3K v zimě ? vše je skřehlé a měl bych strach, že se mi to ve vzduchu rozpadne...
11 roky 6 měsíce nazpět #14148
napsal Wasa
Odpověď od Wasa na téma Zimné lietanie, ako prežiť?
No v Bratislave je tak cca dokopy mesiac pod nulou, za celú zimu, niekedy aj menej...
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Méně
Více
11 roky 6 měsíce nazpět - 11 roky 6 měsíce nazpět #14149
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Zimné lietanie, ako prežiť?
měl bych na prodej Bravo D-Box - více kdyžtak po mailu: tomashlavinka(zavináč)seznam.cz
Na nové éro si musí člověk počkat i několik měsíců, jestli to má být TOP éro. Lítání mezi svátky tedy nehrozí..
Na nové éro si musí člověk počkat i několik měsíců, jestli to má být TOP éro. Lítání mezi svátky tedy nehrozí..
Poslední úprava: 11 roky 6 měsíce nazpět
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14158
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Zimné lietanie, ako prežiť?
ZAREZERVOVANÉ
Peter Maňka
Peter Maňka
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.221 sekund