- Obdržená poděkování: 0
ELEMENT - 100"
9 roky 4 měsíce nazpět #18125
napsal bary.71
Odpověď od bary.71 na téma ELEMENT - 100"
Ano děláme létání pro zábavu, ale také si necháme poradit od zkušenějších kolegů kdy my samy těch zkušeností tolik nemáme. To platí hlavně u eroplánů, které jsou stavěny pro soutěžní účely. Samozřejmě, že rady jsou jedna věc a co se pak týká samotného osazení éra a místa v modelu je další. Ale člověk už má nějaké informace na kterých může stavět nebo se jim co nejvíce přiblížit. Osobně jsem za to rád a všech rad si velmi vážím.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 4 měsíce nazpět #18134
napsal Jurej
Odpověď od Jurej na téma ELEMENT - 100"
Ja sa riadim svojím rozumom:) , ale rád si nechám poradiť od profesionálov. Problém s ťažiskom nemám ani pri väčšiom motore, ako 2830 (2212) Tých 10g na vyše nieje až taký problém a motor nieje na hranici výkonu. Ale problém s priestorom som mal pri osadení serv do trupu. Musel som ich posunúť viac do zadu kvôli káblom krídla a aj vymeniť MPX konektory (sú zbytočne veľké) za micro Deans a upraviť otvory v trupe. Tým posunutím serv do zadu som aj trochu dovážil ten ťažší motor. Baterka má 100g, ako hocijaká ina 1200mAh len má 1400mAh. Ako už spomínal pán Horejši základ je aby vyšlo ťažisko a to my vychádza.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
9 roky 4 měsíce nazpět - 9 roky 4 měsíce nazpět #18135
napsal Jurej
Mám tento kužeľ a mám otázku? Ktorá klieština na hriadeľ 3,2mm je vhodná pre kužeľ PL 32/4 čep 8/3 FAI (Ten je na 4mm hr.) Je to tá istá klieština, ako na kužeľ Klasik?
www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=2261
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=2261
Poslední úprava: 9 roky 4 měsíce nazpět
9 roky 4 měsíce nazpět #18136
napsal bary.71
Ty máš hřídel přesně 3,2mm nebo 3,17mm?
9 roky 3 měsíce nazpět #18148
napsal Jurej
3,17 alebo 3,2mm to jedno, to nerieš. Aspoň já som sa nestretol s nieakou komplikaciou. (je to vyrátané s US jednotiek. Niektorí výrobca udáva 3,2 a iný 3,17mm. Tej klieštine to je jedno. (tá sa pritiahne)
Ja mám na motory Turnigy 4mm hriadeľ, preto ten kužeľ. Ale potrebujem keď budem meniť motor s 3,2mm hriadeľou vymeniť klieštinu (aby som nemusel kupovať celý nový kužeľ mám ich už dosť nevyužitých doma), len neviem ktorá pasuje.
Ja mám na motory Turnigy 4mm hriadeľ, preto ten kužeľ. Ale potrebujem keď budem meniť motor s 3,2mm hriadeľou vymeniť klieštinu (aby som nemusel kupovať celý nový kužeľ mám ich už dosť nevyužitých doma), len neviem ktorá pasuje.
9 roky 3 měsíce nazpět #18150
napsal bary.71
Kleština musí být 3,2 klasik a musíš udat na jaký závit. Pokud to bude klasik tak do trámce ji připevníš tou plochou matičkou co máš na současném kuželu. Musíš však také udat závit na ten šroubek, aby šla stahnout ta kleština.
Vygenerováno za 0.251 sekund