- Obdržená poděkování: 0
rEvoluce F5J?
8 roky 11 měsíce nazpět #19058
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Re:rEvoluce F5J?
Mistrovství světa 2019 tipuji na Trnavu : - )
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
8 roky 11 měsíce nazpět #19059
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:rEvoluce F5J?
Ano, je to tak. Nejde jeste o jistotu, ale o velmi pravdepodobnou variantu.
8 roky 11 měsíce nazpět #19060
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Re:rEvoluce F5J?
Nevím proč vymýšlíte vymyšlené. Eurotour je snad dostatečně vážená soutěž, tak by se měly započítávat výsledky ze všech Eurotourů plus z vybraných českých. Limit bych dal pro všechny soutěže min. 30 soutěžících a min 5 odlétaných kol. Na trenérovi bude jestli dá 3 Eurokontest plus dvě české mebo 3+3. Tento návrh určitě předsednictvo KLeM schválí.!!! Řeči jestli si někdo něco zaplatí jsou předčasné a hlavně zbytečné.
8 roky 11 měsíce nazpět #19063
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Re:rEvoluce F5J?
Tomas Hruby" Chlapi, můžete mi někdo vysvětlit, jaká je logika té myšlenky, jak zápočtovky s cestami odradí "mlaďáky"???
"ze zápisu předsednictva KLeM ČR - Kategorie F5J"
Předsednictvo konstatovalo, že jsou jako povinné soutěže zařazovány zahraniční soutěže, které jsou i
ve značné vzdálenosti (600- 800km) což zapříčiňuje určitou degradaci tuzemských soutěží, nehleděna
vysoké finanční náklady.
.....................................................................................................................
Tomas Hruby Já to napíšu natvrdo - mám stále silnější pocit, že ta kritéria vadí pár jedincům přišlým z F3J, kteří se vyučili dříve a teď by se rádi do kvalifikace zapojili snáze a s menší námahou a výdaji.
Pavel Svoboda - já to natvrdo vidím úplně jinak a určitě mi je jedno jest-li budu "repre", Modelařinu mám jako koníček a né jako business
.....................................................................................................................
Tomas Hruby Začínají mi ale docela hodně vadit ty výkřiky o tom, jak to poškozuje domácí soutěže.
viz. "ze zápisu předsednictva KLeM ČR - Kategorie F5J"
......................................................................................................................
Tomas Hruby A poznámka čistě naokraj - docela by mne zajímala anketa, kolik lidí by v případě, že by se při nominačních kritériích dostali na první místa, opravdu bylo ochotno příští rok na ME jet .....
Popravdě v tuto chvíli vím přesně o třech lidech, kde nemám o kývnutí na repre vůbec žádnou pochybnost ......
To jen k tomu, o jakém počtu lidí, které kvalifikační kritéria opravdu ovlivňují, se bavíme...
Pavel Svoboda Tome o tom to opravdu není. Když mě budou "letadílka" živit tak pojedu klidně i do Las Vegas
"ze zápisu předsednictva KLeM ČR - Kategorie F5J"
Předsednictvo konstatovalo, že jsou jako povinné soutěže zařazovány zahraniční soutěže, které jsou i
ve značné vzdálenosti (600- 800km) což zapříčiňuje určitou degradaci tuzemských soutěží, nehleděna
vysoké finanční náklady.
Tomas Hruby Já to napíšu natvrdo - mám stále silnější pocit, že ta kritéria vadí pár jedincům přišlým z F3J, kteří se vyučili dříve a teď by se rádi do kvalifikace zapojili snáze a s menší námahou a výdaji.
Pavel Svoboda - já to natvrdo vidím úplně jinak a určitě mi je jedno jest-li budu "repre", Modelařinu mám jako koníček a né jako business
Tomas Hruby Začínají mi ale docela hodně vadit ty výkřiky o tom, jak to poškozuje domácí soutěže.
viz. "ze zápisu předsednictva KLeM ČR - Kategorie F5J"
......................................................................................................................
Tomas Hruby A poznámka čistě naokraj - docela by mne zajímala anketa, kolik lidí by v případě, že by se při nominačních kritériích dostali na první místa, opravdu bylo ochotno příští rok na ME jet .....
Popravdě v tuto chvíli vím přesně o třech lidech, kde nemám o kývnutí na repre vůbec žádnou pochybnost ......
To jen k tomu, o jakém počtu lidí, které kvalifikační kritéria opravdu ovlivňují, se bavíme...
Pavel Svoboda Tome o tom to opravdu není. Když mě budou "letadílka" živit tak pojedu klidně i do Las Vegas
Vygenerováno za 0.149 sekund