- Obdržená poděkování: 0
REPREZENTACE F5J 2019
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 týdny nazpět - 8 roky 2 týdny nazpět #20418
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:REPREZENTACE F5J 2019
Máme za sebou tři nominační závody, tak je čas na první průběžné nominační body, ať můžete vymýšlet taktiku na Bořetice. Nominován po třech závodech není nikdo, k tomu je zatím daleko, je ale třeba říct, že Radek Malčík a Jirka Ducháň mají našlápnuto hodně dobře - dva výsledky přes 100b u Radka jsou hodně podstatné, J. Ducháň se zapsanými 103b a k tomu jeden výkon přes 99b také není ve špatné situaci...
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 8 roky 2 týdny nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 3 dní nazpět - 8 roky 3 dní nazpět #20448
napsal Tomas Hruby
Výsledky po Bořeticích...
Gratuluji prvnímu nominovanému - ryze matematicky si asi umím představit, že by se před Radka tři lidé dostali, ale reálně to patří do kategorie pohádek ovčí babičky a lze to ignorovat. Takže tímto prohlašuji, že Radek Malčík si již po čtyřech závodech zajistil nominaci, pouze bude ještě během MČR přezkoušen ze znalosti hymny![:-) :-)]()
Ovšem tím jistoty končí, ani druhý Jirka Ducháň ještě jistotu nemá a od třetího místa je možné úplně vše, doporučuji pozornosti například dva ze tří výsledků J. Váchy...
Prostě je pořád o co létat!
Poznámka - už jsem začal oranžově značit juniory, ale mám dojem, že mi nějaký chybí, kdyžtak napište, opravím a označím. Junioři budou i nadále ve stejné tabulce, nominováni ale budou nakonec samostatně.
Gratuluji prvnímu nominovanému - ryze matematicky si asi umím představit, že by se před Radka tři lidé dostali, ale reálně to patří do kategorie pohádek ovčí babičky a lze to ignorovat. Takže tímto prohlašuji, že Radek Malčík si již po čtyřech závodech zajistil nominaci, pouze bude ještě během MČR přezkoušen ze znalosti hymny
Ovšem tím jistoty končí, ani druhý Jirka Ducháň ještě jistotu nemá a od třetího místa je možné úplně vše, doporučuji pozornosti například dva ze tří výsledků J. Váchy...
Prostě je pořád o co létat!
Poznámka - už jsem začal oranžově značit juniory, ale mám dojem, že mi nějaký chybí, kdyžtak napište, opravím a označím. Junioři budou i nadále ve stejné tabulce, nominováni ale budou nakonec samostatně.
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 8 roky 3 dní nazpět
8 roky 2 dní nazpět #20453
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Re:REPREZENTACE F5J 2019
Zdravím Tomáši.
Jan Bruner je také junior.
Jan Bruner je také junior.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 dní nazpět #20454
napsal Tomas Hruby
Díky, opraveno (u mne v počítači, nový export dělat teď nebudu).
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20581
napsal Tomas Hruby
Výsledky po MČR... Nějak není co dodat, na posledních dvou akcích čekají na zájemce o repre "zajímavé časy". Tedy až na Radka Malčíka, co tahle mu dát pět bodů penalizaci, ať je to zajímavější??
Příloha nebyla nalezena.
7 roky 11 měsíce nazpět #20592
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Re:REPREZENTACE F5J 2019
Proč se mi nezobrazuje řebříček? Je chyba u mě?
Vygenerováno za 0.254 sekund