- Obdržená poděkování: 1
evidence stravování
6 roky 1 týden nazpět #23039
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma evidence stravování
ad vidět co mám : Trička nejsou aktivovány, takže žádné skrze stoupák mít nemůžeš. Co se týče jídla, tak to bys měl mít v tom emailu co ti došel o potvrzení přihlášení, maximálně v tom odkazu na editaci. Nezobrazuji to, protože to považuji za soukromou věc, která nikoho jiného nemusí zajímat.
Ad seznam : už teď ? ještě máš 13 dní otevřené přihlášky
Ad seznam : už teď ? ještě máš 13 dní otevřené přihlášky
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
6 roky 1 týden nazpět #23040
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma evidence stravování
Jídlo jsem objednával až v editaci. Ale při pohledu na znovu otevřenou editaci si nejsem na 100% jistý, že to jídlo dostanu. Raději bych volil verzi ať to všichni vědí, ale já mám jistotu že nebudu hladovět.
6 roky 1 týden nazpět #23041
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma evidence stravování
Jakože při editu nemáš označeno co máš ?
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
6 roky 1 týden nazpět #23062
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma evidence stravování
Poznámka k soutěži Náchod/Vysokov - aktuálně se řeší otázka nominace reprezentace (vysvětlím na místě), ale je mimo diskusi, že pokud se nominace na příští rok bude letos dělat, tak se tento závod BUDE POČÍTAT a nakonec tedy bude prvním nominačním v sezóně.
Proto by se určitě měli dostavit všichni, kdo mají o reprezentaci reálný zájem, mimo jiné i proto, že jejich názor k finalizaci kritérií nominace si rád osobně vyslechnu.
Každopádně ale neexistuje žádná varianta, ve které by se nominace na rok 2021 konala a zároveň v ní tento závod nebyl započten, proto ho berte s plnou vážností
Proto by se určitě měli dostavit všichni, kdo mají o reprezentaci reálný zájem, mimo jiné i proto, že jejich názor k finalizaci kritérií nominace si rád osobně vyslechnu.
Každopádně ale neexistuje žádná varianta, ve které by se nominace na rok 2021 konala a zároveň v ní tento závod nebyl započten, proto ho berte s plnou vážností
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 1 týden nazpět #23063
napsal Tomas Hruby
Pro Aleše - uprav prosím nadpis tohoto tématu, ať se to neztratí - třeba F5J Náchod/Vysokov plus datum. Je to prolinkováno k přihlášce jako odkaz, ale nadpis je matoucí.
Díky moc.
Díky moc.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 4 dní nazpět #23069
napsal Tomas Hruby
Jídlo jsem si přes editaci úspěšně doplnil.
Ale pro Aleše - pod jídlem je opravdu zobrazen i řádek triček, pokud píšeš, že to není aktivní, tak by to asi nemělo být ani vidět, ať to nemate (nezkoušel jsem na to klikat, ale vidět to je). Mimochodem systém končící velikostí XXL pokládám za nefunkční
Ale pro Aleše - pod jídlem je opravdu zobrazen i řádek triček, pokud píšeš, že to není aktivní, tak by to asi nemělo být ani vidět, ať to nemate (nezkoušel jsem na to klikat, ale vidět to je). Mimochodem systém končící velikostí XXL pokládám za nefunkční
Vygenerováno za 0.227 sekund