- Obdržená poděkování: 0
Reprezentace F5J na rok 2022 a 2023
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
3 roky 11 měsíce nazpět #24857
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Reprezentace F5J na rok 2022 a 2023
Pro Aleše - taková kuriozita - když nejsem přihlášen, tak jsem z té tabulky viděl jen první stránku a už jsem myslel, že je soubor nějak zmrvený. Po přihlášení to vidím celé - je to očekávané chování anebo jsem našel nějaký bug v engine Stoupáku?
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
3 roky 9 měsíce nazpět #24956
napsal Tomas Hruby
Sice jsem původně prohlásil, že to publikuji až den před Táborem, ať mají hlavně Luděk a Víťa pořádné nervy, ale pak jsem si řekl, že vás nebudu napínat ![:-) :-)]()
Tady máte stav před posledním nominačním závodem roku a je to fakt zajímavé - ono to nakonec totiž není jen mezi výše zmíněnými! V případě výsledku přes 100b by se totiž na třetí místo klidně mohl ještě posunout i Vlasta Vostřel...
No uvidíme![:-) :-)]()
Tady máte stav před posledním nominačním závodem roku a je to fakt zajímavé - ono to nakonec totiž není jen mezi výše zmíněnými! V případě výsledku přes 100b by se totiž na třetí místo klidně mohl ještě posunout i Vlasta Vostřel...
No uvidíme
Příloha nebyla nalezena.
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
3 roky 8 měsíce nazpět #25016
napsal Tomas Hruby
Tak po dvou letech jsme u konce, předkládám tabulku, kterou hodlám tento týden poslat na svaz...
Barvičky asi jasné u seniorů, junioři růžoví, první tři "tmavěji", na Janu zbyla oranžová![:-) :-)]()
Pokud by se někomu něco nezdálo, tak prosím dejte vědět.
Barvičky asi jasné u seniorů, junioři růžoví, první tři "tmavěji", na Janu zbyla oranžová
Pokud by se někomu něco nezdálo, tak prosím dejte vědět.
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 0.199 sekund