Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/

MEGA 16/15/4CE + Castle Talon 25

Více
9 roky 6 měsíce nazpět - 9 roky 6 měsíce nazpět #17713 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma MEGA 16/15/4CE + Castle Talon 25

Aleš Krátký napsal: tak zrovna při zvětšení vrtule dostat menší výšku mi příjde ok když se přetíží (už to, že s 10/6 shořel)
ale je fakt, že se dostat s "lehkým" érem tak nízko je na hovno

A proč bych to přeťežoval a měl menší výšku ? Jak říkám .. Teď už jo !
Poslední úprava: 9 roky 6 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17714 napsal Enjoy
Chlapy sorry ale musel jsem ... to nešlo odolat.
Lítát a užít si to. Proto to děláme !

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17716 napsal TomHlavinka
Nevíš jaký byl proud při 2S a 11x6?

Více
9 roky 6 měsíce nazpět - 9 roky 6 měsíce nazpět #17717 napsal Enjoy
Pamatuji si 28 A na zemi. Motor musí po každém letu vystydnout (opravdu se hodně hřeje). Ale je to do lehouše takže řešíme každý gram.
Jinak na Megu nedám dopustit. Je to poředný kus "železa". Letadlo (samozřejmě Enjoy3 viz. příloha) mělo 1214 g když bylo nové. Po Trnavě mělo pár šrámů a nevážil jsem takže letovka 1300 je odhad.

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 9 roky 6 měsíce nazpět

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17718 napsal hrabacek
Používám Megu 16/15/5CE v Perfectionu 1400g na 3 články s vrtulí 9x5 od Michny a vkdyž bude potřeba tak F5j výška je nad 200 m. Do Dynamiku plánuji 16/12,5/5 který mně Matyáš udělal. Zkoušel jsem ho v 2,5 metrovce a uvidíme??

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17719 napsal Tomas Hruby

Pavel Svoboda napsal: Ten motor je na DVA články a vrtule 11x6 je doporučená taže jest-li někomu shoří na 3články tak Vám nevím pane Lórenc ... uvezu to ?

To je trochu nedorozumění, já z toho inzerátu, kde vedle 16/15/4 CE byla hromada tříčlánků usuzoval, že to na ně bylo provozováno... Pokud to bylo na 2s, tak jsi měl naopak na kus spíše štěstí.

Já jsem verzi /4CE pořizoval původně právě na dvoučlánek a tam prostě nesplnila očekávání, s 1400g jsem měl reálný dostup maximálně tak 150-160m, ale občas i méně. Ten provoz na tříčlánek byl spíš "pokus ze zoufalství", právě kvůli udržení rozumných proudů jsem tam měl tu štíhlou malou vrtuli (sice 10x6, ale při srovnání s Aetronautem by to bylo spíš 9x6). Tahle varianta sloužila skoro rok, to nebylo o nějakém rychlém shoření, proudy právě díky menší vrtuli opravdu nebyly nijak přehnané. Pro mne (a fakt vím jistě, že podobný názor nemám sám) byla tato verze opravdu zklamáním, parametry na dvoučlánek slabé, s tříčlánkem problém s životností.

Proti verzi 5CE ve spojení s tříčlánkem naopak žádné podstatné námitky nemám, to nadále užívám a očekávání celkem plní - pohodový motor bez pořeby údržby.

Vygenerováno za 0.183 sekund