- Obdržená poděkování: 0
Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/
Prodej
7 roky 3 měsíce nazpět - 7 roky 3 měsíce nazpět #21395
napsal mrazek
Zjistil jsem, že se mi za předchozí léta nashromáždily značné přebytky a místa na skladování nepřibývá.
Prodám:
Tilia 25 žlutá (viz foto) - opravovaná ocasní trubka, drobné provozní šrámy, neosazeno - 1 500,- Kč.
Tilia 25 červená - prasklá gondolka, snadno opravitelné, drobné provozní šrámy, neosazeno - 1 500,- Kč
Křídla na Tilii 25 - drobné provozní šrámy, neosazeno - 900,- Kč
Křídla na Daidala 250 cm - levé křídlo u kořene menší poškození, pro šikovného modeláře (to já nejsem) snadno opravitelné - 400,- Kč
EOS II - osazeno servy průměrné kvality, už si nepamatuji přesně, co jsem tam dal a bez demontáže to nezjistím. Bez motoru a reglu. Drobné provozní šrámy - 5 000,- Kč.
Pouze osobní odběr. Pokud si to někdo odveze vše najednou, cena 8 500,-.
Prodám:
Tilia 25 žlutá (viz foto) - opravovaná ocasní trubka, drobné provozní šrámy, neosazeno - 1 500,- Kč.
Tilia 25 červená - prasklá gondolka, snadno opravitelné, drobné provozní šrámy, neosazeno - 1 500,- Kč
Křídla na Tilii 25 - drobné provozní šrámy, neosazeno - 900,- Kč
Křídla na Daidala 250 cm - levé křídlo u kořene menší poškození, pro šikovného modeláře (to já nejsem) snadno opravitelné - 400,- Kč
EOS II - osazeno servy průměrné kvality, už si nepamatuji přesně, co jsem tam dal a bez demontáže to nezjistím. Bez motoru a reglu. Drobné provozní šrámy - 5 000,- Kč.
Pouze osobní odběr. Pokud si to někdo odveze vše najednou, cena 8 500,-.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 7 roky 3 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
7 roky 3 měsíce nazpět - 7 roky 3 měsíce nazpět #21396
napsal kope
Ahoj, je ještě volná ta červená Tilia (ta s tou poškozenou gondolkou)? Jestli jo, tak bych měl zájem.
Mirek
Mirek
Poslední úprava: 7 roky 3 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.220 sekund