Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/

Samokřídlo Toro

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4653 napsal Jiří Veselovský
Nabízím k prodeji úplně nové (jen zalétnuté) samokřídlo. Výřezy jsou originální od firmy Telink.Křídlo je vyztuženo uhlíkovou trubkou a na náběžce skelnou páskou. Oproti originálu je upravena schránka na baterii, přijímač a regulátor. Ta červená je ve skutečnosti svítivá červená. Můj foťák je asi trochu barvoslepej. Jinak to je prostě eroplán na bejkárny. :lol:
Preferuji osobní odběr v Praze nebo Lázních Bělohrad.
Cena 1000,-Kč je za prázdný model, za osazený dohodou.
[attachment=1:3o7pq730]<!-- ia1 -->1111111111111111111.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:3o7pq730]
[attachment=0:3o7pq730]<!-- ia0 -->222222222222222222.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3o7pq730]

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4654 napsal Vladimír Čermák
Odpověď od Vladimír Čermák na téma Samokřídlo Toro
Podařil se tady někomu nějaký kšeft :?: Myslím, že na Modelbazaru je šance mnohonásobně větší 8-)

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4656 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Samokřídlo Toro
No jo, ale tady je vetsi sance, ze se dostane "do dobrych rukou"... ;) ;)

Více
14 roky 10 měsíce nazpět #4658 napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Samokřídlo Toro

Vladimír Čermák napsal: Podařil se tady někomu nějaký kšeft Myslím, že na Modelbazaru je šance mnohonásobně větší

Vláďo, tohle neřeším. Samozřejmě že na Modelbazaru to visí taky a pochopitelně i jinde. Na Modelbazaru jsem většinu věcí prodával co do rychlosti v řádu hodin, ale poslední dobou je to horší. Káčko jsem prodal až cca po 14 dnech. Je ale fakt, že jsem odmítnul jednu poptávku z Polska. Nehodlám vyrábět krabici jak almaru kvůli poště. Asi se připlížila nějaká rodná sestra krize, taková modelářská. :?:

Vygenerováno za 0.224 sekund