RCEP a nebo něco podobného

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16248 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného
neřekl jsem že je to jediné co vadí (ta obtížnost), ale pro mě je to to nejhorší :-D
ano,je tam i model, vzdálenost a další aspekty....

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16249 napsal Veselý
Zdravím.

Před mnoha měsíci, jsem na těchto stránkách napsal, že naše modelářské počínání se bude odvijet od stavu EU. Myslím, že to bylo v souvislosti s návrhem na pevnou výšku. Byl bych rád, kdyby jsem se zmýlil.JIVE.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16251 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma RCEP a nebo něco podobného
Tomáš má pravdu u Altisu V4 nejde nastavit mód F5J a ještě vypínací výška! Ale to pro RCEP nevadí, tam je limit 175 m a kdo letí výš tak má za každý metr -3 b. U F5J nad 200 m -3 b.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16252 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
chlapci, koukněte na ten obrázek lišty soutěže, který sem tady dal. Asi sem se blbě vyjádřil, takže to zkusím znova. Pod lištou soutěže, bavím se o altisu, zvolím nikoliv F5J, ale Definovatelná potom můžu nastavovat parametry vypnutí. Když k tomu ještě zaškrtnu v tom levým sloupci F5J FAI, tak mě to zobrazuje po přistání F5J výšku. Prostě tam v 10. sekundě po vypnutí motoru naskočí a je tam. Zkoušel sem a funguje, nastavoval se třeba 80 m, nebo sem čekal na čas, a je tam. Je pravda že nemám zaktualizovanej firmware, to by mohl bejt jedinej důvod že by vám to nefungovalo.

Ten RC elektronics nevím, to by bylo blbý. Nicméně by to neznamenalo, že s tím nemůžeš letět tuhle soutěž. Letěl bys a vypnul to prostě na oči. Nastavil bys F5J a hold bys byl v menší nevýhodě. Proti pravidlům by to nebylo
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16254 napsal Martin Veleba
Podle mě, když mám na Altisu nastavený povolený FW pro F5J, tj verze 5 a vyšší, tak už nic jiného na výškoměru nenastavím. Takže když jeden týden poletím F5J a další tuto kategorii, tak budu muset nejspíš přehrát FW na nižší verzi.

Více
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16255 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
Nebo to nechat a vypínat ,, na oči" Steně bych tě Martine nebo kohokoliv poprosil, jestli bys až budeš mít čas to nezkusil nastavit i pod tím novým firmwarem. Jestli to skutečně nejde. Zdůrazňuju ještě jednou, není to mód F5J, ale mód ,, definovatelné " a až v tomhle módu se zatrhne navíc F5J

Oprava - opravdu to pod aktuálním softwarem pro F5J nejde, zjistil jsem, že ta verze 2,0 je stále k dispozici, tak sem zkusil přeinstalovat. na novou F5J a pod tou to nejde. Omluva :blush:
Takže ano, musel by se před soutěží nainstalovat fw 2.0 nebo vypínat na oči
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.476 sekund