- Obdržená poděkování: 1
RCEP a nebo něco podobného
10 roky 3 měsíce nazpět #16248
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného
neřekl jsem že je to jediné co vadí (ta obtížnost), ale pro mě je to to nejhorší ![:-D :-D]()
ano,je tam i model, vzdálenost a další aspekty....

ano,je tam i model, vzdálenost a další aspekty....
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 3 měsíce nazpět #16249
napsal Veselý
Odpověď od Veselý na téma Re:RCEP a nebo něco podobného
Zdravím.
Před mnoha měsíci, jsem na těchto stránkách napsal, že naše modelářské počínání se bude odvijet od stavu EU. Myslím, že to bylo v souvislosti s návrhem na pevnou výšku. Byl bych rád, kdyby jsem se zmýlil.JIVE.
Před mnoha měsíci, jsem na těchto stránkách napsal, že naše modelářské počínání se bude odvijet od stavu EU. Myslím, že to bylo v souvislosti s návrhem na pevnou výšku. Byl bych rád, kdyby jsem se zmýlil.JIVE.
10 roky 3 měsíce nazpět #16251
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma RCEP a nebo něco podobného
Tomáš má pravdu u Altisu V4 nejde nastavit mód F5J a ještě vypínací výška! Ale to pro RCEP nevadí, tam je limit 175 m a kdo letí výš tak má za každý metr -3 b. U F5J nad 200 m -3 b.
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16252
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
chlapci, koukněte na ten obrázek lišty soutěže, který sem tady dal. Asi sem se blbě vyjádřil, takže to zkusím znova. Pod lištou soutěže, bavím se o altisu, zvolím nikoliv F5J, ale Definovatelná potom můžu nastavovat parametry vypnutí. Když k tomu ještě zaškrtnu v tom levým sloupci F5J FAI, tak mě to zobrazuje po přistání F5J výšku. Prostě tam v 10. sekundě po vypnutí motoru naskočí a je tam. Zkoušel sem a funguje, nastavoval se třeba 80 m, nebo sem čekal na čas, a je tam. Je pravda že nemám zaktualizovanej firmware, to by mohl bejt jedinej důvod že by vám to nefungovalo.
Ten RC elektronics nevím, to by bylo blbý. Nicméně by to neznamenalo, že s tím nemůžeš letět tuhle soutěž. Letěl bys a vypnul to prostě na oči. Nastavil bys F5J a hold bys byl v menší nevýhodě. Proti pravidlům by to nebylo
Ten RC elektronics nevím, to by bylo blbý. Nicméně by to neznamenalo, že s tím nemůžeš letět tuhle soutěž. Letěl bys a vypnul to prostě na oči. Nastavil bys F5J a hold bys byl v menší nevýhodě. Proti pravidlům by to nebylo
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 3 měsíce nazpět #16254
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma RCEP a nebo něco podobného
Podle mě, když mám na Altisu nastavený povolený FW pro F5J, tj verze 5 a vyšší, tak už nic jiného na výškoměru nenastavím. Takže když jeden týden poletím F5J a další tuto kategorii, tak budu muset nejspíš přehrát FW na nižší verzi.
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16255
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
Nebo to nechat a vypínat ,, na oči" Steně bych tě Martine nebo kohokoliv poprosil, jestli bys až budeš mít čas to nezkusil nastavit i pod tím novým firmwarem. Jestli to skutečně nejde. Zdůrazňuju ještě jednou, není to mód F5J, ale mód ,, definovatelné " a až v tomhle módu se zatrhne navíc F5J
Oprava - opravdu to pod aktuálním softwarem pro F5J nejde, zjistil jsem, že ta verze 2,0 je stále k dispozici, tak sem zkusil přeinstalovat. na novou F5J a pod tou to nejde. Omluva :blush:
Takže ano, musel by se před soutěží nainstalovat fw 2.0 nebo vypínat na oči
Oprava - opravdu to pod aktuálním softwarem pro F5J nejde, zjistil jsem, že ta verze 2,0 je stále k dispozici, tak sem zkusil přeinstalovat. na novou F5J a pod tou to nejde. Omluva :blush:
Takže ano, musel by se před soutěží nainstalovat fw 2.0 nebo vypínat na oči
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.476 sekund