- Obdržená poděkování: 0
F5J po německu
16 roky 1 měsíc nazpět #1785
napsal DirkBoehm
Odpověď od DirkBoehm na téma F5J po německu
Callisitc opravdu je moc hezký létá pri slabém vítru nádherne.
Je to stavebnice od Andreas Decker: www.aff-cnc.de tám stisknete "Modellflugzeuge" potom "Segler/HLG" tam to najdete.
Vsechny díly CNC frézování laserem. Krídla jsou postavený na uhlíkových trupkách. Postavení toho elektrovetrone je spís jako Lego[TM]: Napred to slozíte a na konec na flasku tekutého lepidla (vterinovy
: ) nasadíte jehlu od injekce a za dva noci to bude hotový. Byla to sranda to postavit a létam s Callisticem kdykoliv jsem na letisti.
Kdykoliv mám pocit ze bych mohl najít termiku sebou nesu i lehátko![:D :D]()
A na konec tady jsou technické informace pro vás:
Je to stavebnice od Andreas Decker: www.aff-cnc.de tám stisknete "Modellflugzeuge" potom "Segler/HLG" tam to najdete.
Vsechny díly CNC frézování laserem. Krídla jsou postavený na uhlíkových trupkách. Postavení toho elektrovetrone je spís jako Lego[TM]: Napred to slozíte a na konec na flasku tekutého lepidla (vterinovy
: ) nasadíte jehlu od injekce a za dva noci to bude hotový. Byla to sranda to postavit a létam s Callisticem kdykoliv jsem na letisti.Kdykoliv mám pocit ze bych mohl najít termiku sebou nesu i lehátko

A na konec tady jsou technické informace pro vás:
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Juraj Bačiak
- Začátečník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
16 roky 1 měsíc nazpět #1786
napsal Juraj Bačiak
Odpověď od Juraj Bačiak na téma F5J po německu
Stavebnica doma sedela na skrini pár rokov, ako spomienka na niekoľko ročnú prácu v Nemecku. Kupil som ju nozostavenú ako second hand...
Pre Outrunner sa mi zdala pôvodne váha pre elektro nejaká vyskoká. Ale nakoniec som sa pustil do stavby so značným tuningom...![:D :D]()
Trup zo stavebnice som nakoniec nepoužil, gondola je od nemenovanej firmy, tyčka od Mira Polonca.
Krídlo som doplnil brzdovými klapkami, mixujem ich aj ku smerovke. Poťah je z ikarexu.
Výsledná váha je tesne pod 600g. Letové vlastnosti su celkom dobré, ale samozrejme pri veternom počasí je už problém s tým lietať.
Použivam Callistic ako založný model, lietam väčsinou so Scorpionom.
Ešte fotky:
www.f5jfun.com/e107/e107_plugins/autogal...hiv_2009%2Fcallistic
Juro.
Pre Outrunner sa mi zdala pôvodne váha pre elektro nejaká vyskoká. Ale nakoniec som sa pustil do stavby so značným tuningom...

Trup zo stavebnice som nakoniec nepoužil, gondola je od nemenovanej firmy, tyčka od Mira Polonca.
Krídlo som doplnil brzdovými klapkami, mixujem ich aj ku smerovke. Poťah je z ikarexu.
Výsledná váha je tesne pod 600g. Letové vlastnosti su celkom dobré, ale samozrejme pri veternom počasí je už problém s tým lietať.
Použivam Callistic ako založný model, lietam väčsinou so Scorpionom.
Ešte fotky:
www.f5jfun.com/e107/e107_plugins/autogal...hiv_2009%2Fcallistic
Juro.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.156 sekund