- Obdržená poděkování: 0
Záleží na velikosti
- Jan Kubica
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1819
napsal Jan Kubica
Záleží na velikosti vytvořeno Jan Kubica
Vždy jsem dával přednost modelům alespoň 1-1.5 kg, ty prostě LETÍ, malý 0.5 kg hajzlíci jsou jen hříčkou přírody postrádající eleganci a vznešenost pohybu vzduchem. Na druhou stranu v těchto dnech chodím létat pouze s "hajzlíkem", protože a) nemusím ho rozebírat, b) cestou na pastvu (dá se to tak říci? letiště to není, pole taky ne, zato se tam pasou krávy - dělají krásné přistávací body :lol: ) se nepronese. Tak teď nevím, i když si řeknu, že vezmu velký éro, při představě sestavování, nasouvání, šroubování, přelepování a potom zase zpátky stejně zvítězí lenost a tudíž "malost". Je to normální? H.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Jeremiáš
- Odborník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
16 roky 1 měsíc nazpět #1820
napsal Petr Jeremiáš
Odpověď od Petr Jeremiáš na téma Záleží na velikosti
Honzo, asi stárnem
S Elipsoidem jsem neletěl minimálně 5 let a s 3,5 metrovou elektrou jsem vloni vylétal akorár dvoje baterky a to ještě v Dehtárech. Morava vloni taky nebyla ve vzduchu a Diablotin (spalovák) asi 2x. Zato tyhle 0,5kg dvoumetrovky proháním každou chvíli, i když to létá jako "mastný papír". Prostě nabiju dvoje baterky, jednu dám do modelu a druhou do kapsy a s modelem odstartuju na plácku kousek za barákem.
Poslední dobou přemýšlím čím dál tím víc o házedlu, má to jen 1,5m, házet se to dá na každém plácku a nepotřebuje to nabíjet accu pro motor
Poslední dobou přemýšlím čím dál tím víc o házedlu, má to jen 1,5m, házet se to dá na každém plácku a nepotřebuje to nabíjet accu pro motor
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.224 sekund