- Obdržená poděkování: 0
Problém rušení 2,4GHz HITEC Optima 7-je to možné
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 7 měsíce nazpět #3004
napsal Tomas Hruby
No ale pokud je to v záruce (což s ohledem na stáří tohoto systému asi je), tak přece stačí počkat, až ty kontakty nebudou mít 30 dní a pak automaticky vrácení peněz...
Odpověď od Tomas Hruby na téma Problém rušení 2,4GHz HITEC Optima 7-je to možné
jiri kotrba napsal: Tak přátelé,
ačkoli tomu nebudete věřit - ale kolegovi vysazuje nepravidelně a nahodile VF.Modul Spectry.Dělají to kontakty v dolní zadní části modulu. Kontaktujte s RC Servis - pan " Igor" Hnízdil Vám sdělí , že to je častá
závada u VF.Modulů Optic 6, kontakty nejdou vyčistit , to pomůže jen krátkodobě.Náhradní RC SERVIS nemá.Prostě jsem koupil nový VF.Modul u Pecky .Optic 6 Spectru mám teď už pouze na EPA kombaty a
Zoom-Zuma, Flash-e a Jaka 55 od Telinku.Na opravdové létání mám už Auroru 2,4GHz.
No ale pokud je to v záruce (což s ohledem na stáří tohoto systému asi je), tak přece stačí počkat, až ty kontakty nebudou mít 30 dní a pak automaticky vrácení peněz...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3225
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Problém rušení 2,4GHz HITEC Optima 7-je to možné
Již uběhly dva měsíce od posledního příspěvku. Bédo máš nějakou informaci ze servisu, nebo se objevila jiná příčina "rušení" ?? Díky za odpověď.
- Bedřich Koros
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3227
napsal Bedřich Koros
Odpověď od Bedřich Koros na téma Problém rušení 2,4GHz HITEC Optima 7-je to možné
Petře,
omlouvám se , ale dlouho jsem v "ostatním" nebyl.
Zpráva je taková, že p.Čečotka vše prověřil i v součinnosti s regulátorem Dualsky a nic nenalezl. Pouze říkal. že pro jistotu napružil nějaké kontakty.
Faktem je, že od té doby jsem mnohokráte létal se stejným vysilačem i přijimačem na různých místech a nic.
Na onom osudném místě jsem byl několikráte z Parabolikem do kterého jsem sestavu přemontoval-ať se rozbije a také nic.
Tak nevím-budu to používat i dále v sezoně 2011 na RCEJ a RCEK.
RCEK
- Relax LS + křídlo profilově stejné ale laminát samovýroba
- Daidalos komlet nové
RCEJ
- Siesta - + křídlo profilově stejné, ale laminát samovýroba
omlouvám se , ale dlouho jsem v "ostatním" nebyl.
Zpráva je taková, že p.Čečotka vše prověřil i v součinnosti s regulátorem Dualsky a nic nenalezl. Pouze říkal. že pro jistotu napružil nějaké kontakty.
Faktem je, že od té doby jsem mnohokráte létal se stejným vysilačem i přijimačem na různých místech a nic.
Na onom osudném místě jsem byl několikráte z Parabolikem do kterého jsem sestavu přemontoval-ať se rozbije a také nic.
Tak nevím-budu to používat i dále v sezoně 2011 na RCEJ a RCEK.
RCEK
- Relax LS + křídlo profilově stejné ale laminát samovýroba
- Daidalos komlet nové
RCEJ
- Siesta - + křídlo profilově stejné, ale laminát samovýroba
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3232
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Problém rušení 2,4GHz HITEC Optima 7-je to možné
Děkuju za odpověď, uvažuji o modulu Spectra + Optima7, ale vzhledem k těmhle podivným příhodám s kontakty jsem na vážkách
Vygenerováno za 0.166 sekund