- Obdržená poděkování: 0
Balsetta
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6210
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Balsetta
Jojo, ten RX Futaby je tak plusminus podobný jako tvůj R4, jen holt žádný volný nemám ![:( :(]()
Napadl mě ale "úkrok stranou" - mohl bych to létat na 35MHz s Pentou (tak je extramrňavá) a řídit to starou soupravou Graupner FM314. Koukal jsem na to a krystaly by byly, tak to asi zkusím zapojit. Modul na 35MHz do 14MZ sice mám, ale přehazovat se mi to nechce a jelikož já budu mít u házedla klasickou SOP/VOP, tak se bez mixů dokážu celkem snadno obejít. Zkusím to zapojit, jestli to pojede, tak asi "Balsettu" popoženu
Napadl mě ale "úkrok stranou" - mohl bych to létat na 35MHz s Pentou (tak je extramrňavá) a řídit to starou soupravou Graupner FM314. Koukal jsem na to a krystaly by byly, tak to asi zkusím zapojit. Modul na 35MHz do 14MZ sice mám, ale přehazovat se mi to nechce a jelikož já budu mít u házedla klasickou SOP/VOP, tak se bez mixů dokážu celkem snadno obejít. Zkusím to zapojit, jestli to pojede, tak asi "Balsettu" popoženu
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6211
napsal Jiří Veselovský
![:D :D]()
Zase ale na druhou stranu to není potřeba až tak hrotit, musí se to taky dovážit a na to je Rx a baterka akorát (aspoň teda doufám). Serva jsou pod křídlama.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Balsetta
Bingo! Pentu jsem měl původně taky v plánu, ale nakonec mě odradilo to, že bych musel vrátit starý 35 modul do Tx a to se mi nechce. Když jsem přešel na 2,4 GHz, tak jsem 35 vypreparoval a finito. Nemám rád řešení, kdy jsou na kalhotách šle a ještě pásek (viz kultovní Tenkrát na západě)Tomas Hruby napsal: mohl bych to létat na 35MHz s Pentou

Zase ale na druhou stranu to není potřeba až tak hrotit, musí se to taky dovážit a na to je Rx a baterka akorát (aspoň teda doufám). Serva jsou pod křídlama.
- ludek novotny
- Odborník
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6212
napsal ludek novotny
Odpověď od ludek novotny na téma Balsetta
Luděk mít rád, ale nezkrátit :lol: ...dělali jsme to pro gumicuk z jednoho vlákna 3x1 o délce cca 3m a silonu 10m....nechceme z toho mít rakety, ale hezky si polítat třeba v přestávce při nabíjení baterek na letišti.....už jsem někde četl, že to ani v Itálii nebudou omezovat, jak rozměrově, tak použitým materiálem....zůstane jen ten jejich katapult....a my jsme se rozhodli, že žádnou konstrukci, která bude v autě zabírat místo nechceme....jen kousek gumy a vlasce...Milan Chalupník napsal: Luďek mít rád. Luděk nechat zkrátit.
www.czechspitfireclub.cz/?sekce1 ... gal=110223
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6595
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Balsetta
Ještě malý příspěvek pro Petra K.
Na plánky jsem trochu lajdák, ale jako vodítko by ti to mohlo postačit. Omlouvám se za šílenou velikost, ale s pdf mi to moc nejde. Takhle to naskočilo samo.
[attachment=0:jq7arg0i]<!-- ia0 -->Balsetta.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:jq7arg0i]
Na plánky jsem trochu lajdák, ale jako vodítko by ti to mohlo postačit. Omlouvám se za šílenou velikost, ale s pdf mi to moc nejde. Takhle to naskočilo samo.
[attachment=0:jq7arg0i]<!-- ia0 -->Balsetta.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:jq7arg0i]
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6631
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Balsetta
Přivezte tu srandu předvést, někdo na soutěž do Paky, na Brdo. Ať se o tom, jen nepíše.
Vygenerováno za 0.210 sekund