Modelářská "dovolená"

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6170 napsal Jan Kubica
Začítám přemítat, kam bych se mohl příští rok s eroplány vypravit. 9. a 10. června budou Masters v Madridu (výškoměry, K4-K6 a 50g - viz f5j.es/2011/12/08/calendario-pro ... l-f5-2012/ ). To jsou tři kategorie ve dvou dnech, to už by i za těch 2x 2500 km stálo (samozřejmě plus nějaká ta korrida a památky a koupání v moři a dobré jídlo a víno...).

Přidal by se někdo nebo je to už za hranicí zdravého rozumu?
H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6171 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Modelářská "dovolená"
Kdybysme měli dost zdravého rozumu, tak netrávíme čas nějakými debilními letadly, že... :lol:
Jinak si v první řadě myslím, že na plánování je trochu brzy - není definitivní termínovka InterCupu, už vůbec zatím není jasno, jak to dopadne s případnými akcemi pod Contest Modelsport - tohle chce ještě chvíli vyčkat.

Nicméně můj zcela osobní názor je, že to Španělsko už je vzdáleností a náklady dost neúnosné, kombinace s rodinou to řeší jen částečně (kdo se má při dovolené starat ještě o hromadu vybavení).
Chtělo by to pro zpestření běžných akcí v CZ a SK ještě nějaké závody v DE,AT,možná třeba i DK, ale tady se právě zatím čeká, mám dojem, že tyto země se budou spíš klonit ke Contest Modelsport.

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6172 napsal Vladimír Čermák

Jan Kubica napsal: je to už za hranicí zdravého rozumu?

Ano, je, :x do Paky to máš 50 km a nepřijedeš ale 5000 km do Madridu by jsi jel.
PS: to jenom že ti nikdo neodpověděl :P takže klidně vyraž.
Hezké Vánoce přeje Vladimír

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6173 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Modelářská "dovolená"

Tomas Hruby napsal: ...na plánování je trochu brzy - není definitivní termínovka InterCupu...

Téměř definitivní kalendář IT2012 je zde .
Jako rozumná modelářská dovolená se mi jeví 18.-24.8. na Slovensku, Madrid autem se dá, ale jako hranici zdravého rozumu vidím místo kam se dá dojet za den, tzn. 1000, max.1200km, to je odpověď na Honzovu otázku :D .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6174 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Modelářská "dovolená"

Petr Dušek napsal:

Tomas Hruby napsal: ...na plánování je trochu brzy - není definitivní termínovka InterCupu...

Téměř definitivní kalendář IT2012 je zde .
Jako rozumná modelářská dovolená se mi jeví 18.-24.8. na Slovensku, Madrid autem se dá, ale jako hranici zdravého rozumu vidím místo kam se dá dojet za den, tzn. 1000, max.1200km, to je odpověď na Honzovu otázku :D .

Souhlas, taky uvažuji, že bych na Slovensku v srpnu byl celý týden (možná i s rodinou), místo abych jezdil tam a zpátky.
K tomu kalendáři - InterCup se zvolna krystalizuje, zatím ale úplně chybí jakékoli informace z toho zmíněného Německa, Rakouska atd.
Přitom podle informací z více stran létat F5J budou, ale podklady nejsou...

Mimochodem Honza otevřel docela zajímavé téma - jaké kategorie budete létat příští rok a kam pojedete na závody?
Já třeba u sebe docela vážně přemýšlím o tom, že na jaře budu zase po delší pauze létat RCEN - abych si dále přivykal na létání se Shockem, když bohužel zjara není žádná akce F5J... Léto pak bude F5J smršť. Naopak vůbec netuším, nakolik se dostanu k RCEK - skoro mi začíná vrtat hlavou až odpískání sezóny :(

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6177 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Modelářská "dovolená"

Tomas Hruby napsal: Mimochodem Honza otevřel docela zajímavé téma - jaké kategorie budete létat příští rok a kam pojedete na závody?

Já budu (jako každý rok) létat jen místní soutěže (do oněch již diskutovaných 2 hodin jízdy autem) - a chci jednu nebo dvě "dovolenkové". Pokud nevyjde Španělsko, tak zase asi Itálie, možná Slovensko nebo Openscale v Brně.

Kategorie - RCEN, Autonomy, F5J. RCEK jen na zvláštní kolkovanou žádost (Hořice, možná NP). Na "toury" a "cupy" už mi chybí to správné nadšení :( . H.

Vygenerováno za 0.267 sekund