Vánoční dárečky

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6230 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Vánoční dárečky
Kira je v pohodě, za jistých okolností se vejde i oběžka. Valenta ti na přání dodá trup se zalepenou přepážkou na elektro, ale to jsem nechtěl právě proto, že si tam asi dám štíhlý pohon s menším kuželem a tedy budu řezat víc vpředu, než je standard.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6238 napsal Petr Šrámek
Odpověď od Petr Šrámek na téma Vánoční dárečky
Připojím se s vánočním dárkem, pod stromečkem jsem rozbalil model Flash od RC-Factory, k termickým větroňům přibyde tak i možnost si zalétnout 3D akrobačku a vyblbnout se ;) .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6239 napsal Petr Šrámek
Odpověď od Petr Šrámek na téma Vánoční dárečky

Luboslav Nagy napsal: Rád si na tvoj popis počkám.
V popise čo je na stránkach valentamodel.cz je k DragonFly Pro napísané že je možné dodať model aj v elektroverzii.
Predpokladal som že ponúka štíhlý F3J trup upravený na elektro. Ten trup pre verziu Strong som nemyslel, ten je naozaj baculatý.
Ale pokiaľ sa do štandardného F3J trupu zmestí Kira s prevodovkou tak je to jedno.

Letos jsem si pro sebe též koupil DragonFly s F3J trupem, jako holý drak byl těžší než Tomášům 1412g.
Neřešil jsem ho jako sutěžní, letovka je 2458g.
Osazen oběžkou Scorpion, 4čl. Lipol, 4čl NiCd přijímačovky, tam by se asi dalo ušetřit s hmotností, dál i na elektroinstalaci výběrem kabelů atd.
Od začátku stavěno jako rekrační model, bez soutěžní ambice, jinak mi dělá max. radost stoupání cca 13m/s s tímto motorem.
Jsem zvědav jak se podaří Tomášovi "odtučnit" model na soutěžní.
Pár foto ze stavby lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/stavba_Dragonfly/
Plánuju i nějaký popis na Rcmanii.

Vygenerováno za 0.272 sekund