- Obdržená poděkování: 1
"Repre" trička
13 roky 4 měsíce nazpět #8965
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: "Repre" trička
tak se mi tedy nakonec podarilo snad sehnat relativne kvalitni firmu, s levnejsim tiskem, neomezujici mou predstavivost poctem barev atd.
delaji tricka defacto jakekoliv co dokazeme vymyslet, ale i mikiny.
udelam asi par navrhu repre tricek, stoupak tricek, rcek tricek, stopalcovek tricek (samo i mikin) a hodim nekde nejaky "objednavkovator" a uvidime.
delaji tricka defacto jakekoliv co dokazeme vymyslet, ale i mikiny.
udelam asi par navrhu repre tricek, stoupak tricek, rcek tricek, stopalcovek tricek (samo i mikin) a hodim nekde nejaky "objednavkovator" a uvidime.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
13 roky 4 měsíce nazpět #8966
napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re: "Repre" trička
Jestli to není tajné, jak se jmenuje ta firma? Já jen že jich díky svému povolání pár znám, tak ať ti ji posvětím
13 roky 4 měsíce nazpět #8967
napsal sgames
www.publicitywear.cz/
je to snad jedinna,co jsem nasel ze dela tisk primo na tricka,a nezalezi na poctu barev a ani ne extra na velikosti.
vsude me omezovali tim,ze 1 barva 200, dve 250 atd
je to snad jedinna,co jsem nasel ze dela tisk primo na tricka,a nezalezi na poctu barev a ani ne extra na velikosti.
vsude me omezovali tim,ze 1 barva 200, dve 250 atd
13 roky 4 měsíce nazpět #8968
napsal draceq
Tak s těmahle jsem ještě neměl tu čest ![:) :)]()
Jinak ono s tím počtem barev není omezování, ale prostě pokud tiskneš jen jednou barvou místo 4, je to hold levnější. Publicity jedou na digitálním potisku, takže je jim jedno, kolik tam máš barev, prostě zaúčtují 4barevný potisk a hotovo. Teď je otázka, na jakou cenu se dostanou. Jestli jsou i s tímhle potiskem cenově pod jednobarevným tiskem a kvalita přežije pět vyprání, pak není co řešit.
Tyhle jsi zkoušel? FACTORY PRINT (dělám u nich ty měřící pásky, billboardy, prostě cokoliv netsvůrně velkého, ale umí i vyšít kšiltovku)
Jinak ono s tím počtem barev není omezování, ale prostě pokud tiskneš jen jednou barvou místo 4, je to hold levnější. Publicity jedou na digitálním potisku, takže je jim jedno, kolik tam máš barev, prostě zaúčtují 4barevný potisk a hotovo. Teď je otázka, na jakou cenu se dostanou. Jestli jsou i s tímhle potiskem cenově pod jednobarevným tiskem a kvalita přežije pět vyprání, pak není co řešit.
Tyhle jsi zkoušel? FACTORY PRINT (dělám u nich ty měřící pásky, billboardy, prostě cokoliv netsvůrně velkého, ale umí i vyšít kšiltovku)
13 roky 4 měsíce nazpět #8969
napsal sgames
tak mam nabidky na tisk tricka (co je nekde v tomto threadu) za
1) 250 bez dph - Upgrade CZ s.r.o.
2) Factory - 190
3)360 - x-studio
4) 155 - publicity wear. - tito jedini nemaji problem s "grafikou" a neomezuji me prave poctem barev, umistenim, velikosti atd.
navic maji i mikiny za stejnou cenu (tisk)
1) 250 bez dph - Upgrade CZ s.r.o.
2) Factory - 190
3)360 - x-studio
4) 155 - publicity wear. - tito jedini nemaji problem s "grafikou" a neomezuji me prave poctem barev, umistenim, velikosti atd.
navic maji i mikiny za stejnou cenu (tisk)
13 roky 4 měsíce nazpět #8970
napsal draceq
Omezují.... víc jak 4 ti nenatisknou :woohoo: Ale vzhledem k cenám - nech udělat u Publicity vzorek a když to bude O.K., není co řešit....
Vygenerováno za 0.216 sekund