- Obdržená poděkování: 0
U Leoše
- Vladimír Čermák
- Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 dní nazpět #7413
napsal Vladimír Čermák
U Leoše vytvořeno Vladimír Čermák
Ve středu 6.6. se děly věci. ![:o :o]()
Ráno mrzlo, Venuše přecházela přes Slunce a já jsem navštívil Leoše.
Na soutěži ve Branné mě Leoš pozval k sobě domů a na prohlídku jeho oblíbeného letiště. Den předem mi volal že to vypadá na zítřek letově, tak jsem po práci sbalil manželku a psa a jeli jsme. Mám to k Leošovi něco přes třicet km. Po prohlídce jeho dílny ještě manželka zkolaudovala novou kuchyni a jelo se na letiště.
Kousek za Bydžovem mají tamní modeláři k dispozici takovou malou Ruzyni. Jedná se o širokou betonovou startovací plochu pro Čmeláky. Jak Leoš říká, skoro každý den zde relaxuje, případně trénuje se svými eroplány. Podle jeho stoupajících výkonů na soutěřích RCEJ a RCEK mu to věřím. V poslední době mám totiž dojem, že Leoš začal vidět stoupáky.![:D :D]()
Letiště je hojně využíváno, již při příjezdu tam probíhala příprava k záletu nového dolnoplošníku na 20 ccm motor a po nás se objevil ještě další modelář. Škoda že k večeru začalo pršet, nedostalo se na ukázku všech Leošových letounů. Jeho L39 Albatros a Messerchmit však létaly skvěle.
Ráno mrzlo, Venuše přecházela přes Slunce a já jsem navštívil Leoše.
Na soutěži ve Branné mě Leoš pozval k sobě domů a na prohlídku jeho oblíbeného letiště. Den předem mi volal že to vypadá na zítřek letově, tak jsem po práci sbalil manželku a psa a jeli jsme. Mám to k Leošovi něco přes třicet km. Po prohlídce jeho dílny ještě manželka zkolaudovala novou kuchyni a jelo se na letiště.
Kousek za Bydžovem mají tamní modeláři k dispozici takovou malou Ruzyni. Jedná se o širokou betonovou startovací plochu pro Čmeláky. Jak Leoš říká, skoro každý den zde relaxuje, případně trénuje se svými eroplány. Podle jeho stoupajících výkonů na soutěřích RCEJ a RCEK mu to věřím. V poslední době mám totiž dojem, že Leoš začal vidět stoupáky.

Letiště je hojně využíváno, již při příjezdu tam probíhala příprava k záletu nového dolnoplošníku na 20 ccm motor a po nás se objevil ještě další modelář. Škoda že k večeru začalo pršet, nedostalo se na ukázku všech Leošových letounů. Jeho L39 Albatros a Messerchmit však létaly skvěle.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.229 sekund