RCsoftware - SORG V4 na rok 2013

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10984 napsal draceq
Ony ty pásky jsou z takového materiálu, že vznik faldíků témeř vylučuje :) Alespoň tak malých, aby znemožnily čtení kódu - nehledě na to, že při měření se napínají, co to jde :D

Samozřejme to bude stejně jako u výšky dvojí volba - ručně nebo načtením. Ale jde o to sjednotit možnosti - je na každém, jestli tam ty hodnoty načte, a nebo vypíše ručně.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10986 napsal Tomas Hruby

Jaroslav Kuba napsal: Ok rychlost bude asi srovnatelná. Pokud se QR kód načte na poprvé. Ale když tam bude faldík tak se to může protáhnout.

Malá poznámka - podle mě "faldíky" mohou být docela velký problém spíš u karet soutěžících. To se všelijak muchlá a problém to jbýt může. Naopak u té pásky docela souhlasím, že je riziko problému celkem mizivé.

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10987 napsal kouba159
Dobrá, není nic jednoduššího to prostě zkusit. SORG se to naučí a jak se to bude používat se uvidí :-)

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10996 napsal Petr Dušek
Sice vůbec nechápu, jak může mobil z těch kostiček něco přečíst, ale to nebudu řešit B) .

Zajímá mě, jestli se výsledky po odeslání v mobilu ukládají, nebo tam nic nezůstane?

Více
12 roky 8 měsíce nazpět - 12 roky 8 měsíce nazpět #10997 napsal kouba159

Petr Dušek napsal: Zajímá mě, jestli se výsledky po odeslání v mobilu ukládají, nebo tam nic nezůstane?

No primárně to data odesílá, ale zároveň jsou i v telefonu z důvodu zpětné kontroly (pokud by došlo k chybám při přenosu).
Vše co se odešle se zároveň uloží.
Poslední úprava: 12 roky 8 měsíce nazpět

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10998 napsal Radim Barč
Snad nebudu za totálního pitomce.
Jedná se o přenos výsledků ze startoviště do PC s tím, že dosažené hodnoty budou zapsány na kartu pilota a stvrzeny soutěžícím, nebo o odbourání kartiček jako takových?

Vygenerováno za 0.284 sekund