- Obdržená poděkování: 0
RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
12 roky 8 měsíce nazpět #10984
napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Ony ty pásky jsou z takového materiálu, že vznik faldíků témeř vylučuje
Alespoň tak malých, aby znemožnily čtení kódu - nehledě na to, že při měření se napínají, co to jde ![:D :D]()
Samozřejme to bude stejně jako u výšky dvojí volba - ručně nebo načtením. Ale jde o to sjednotit možnosti - je na každém, jestli tam ty hodnoty načte, a nebo vypíše ručně.

Samozřejme to bude stejně jako u výšky dvojí volba - ručně nebo načtením. Ale jde o to sjednotit možnosti - je na každém, jestli tam ty hodnoty načte, a nebo vypíše ručně.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10986
napsal Tomas Hruby
Malá poznámka - podle mě "faldíky" mohou být docela velký problém spíš u karet soutěžících. To se všelijak muchlá a problém to jbýt může. Naopak u té pásky docela souhlasím, že je riziko problému celkem mizivé.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Jaroslav Kuba napsal: Ok rychlost bude asi srovnatelná. Pokud se QR kód načte na poprvé. Ale když tam bude faldík tak se to může protáhnout.
Malá poznámka - podle mě "faldíky" mohou být docela velký problém spíš u karet soutěžících. To se všelijak muchlá a problém to jbýt může. Naopak u té pásky docela souhlasím, že je riziko problému celkem mizivé.
12 roky 8 měsíce nazpět #10987
napsal kouba159
Odpověď od kouba159 na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Dobrá, není nic jednoduššího to prostě zkusit. SORG se to naučí a jak se to bude používat se uvidí
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10996
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Sice vůbec nechápu, jak může mobil z těch kostiček něco přečíst, ale to nebudu řešit
.
Zajímá mě, jestli se výsledky po odeslání v mobilu ukládají, nebo tam nic nezůstane?
Zajímá mě, jestli se výsledky po odeslání v mobilu ukládají, nebo tam nic nezůstane?
12 roky 8 měsíce nazpět - 12 roky 8 měsíce nazpět #10997
napsal kouba159
No primárně to data odesílá, ale zároveň jsou i v telefonu z důvodu zpětné kontroly (pokud by došlo k chybám při přenosu).
Vše co se odešle se zároveň uloží.
Odpověď od kouba159 na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Petr Dušek napsal: Zajímá mě, jestli se výsledky po odeslání v mobilu ukládají, nebo tam nic nezůstane?
No primárně to data odesílá, ale zároveň jsou i v telefonu z důvodu zpětné kontroly (pokud by došlo k chybám při přenosu).
Vše co se odešle se zároveň uloží.
Poslední úprava: 12 roky 8 měsíce nazpět
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
12 roky 8 měsíce nazpět #10998
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: RCsoftware - SORG V4 na rok 2013
Snad nebudu za totálního pitomce.
Jedná se o přenos výsledků ze startoviště do PC s tím, že dosažené hodnoty budou zapsány na kartu pilota a stvrzeny soutěžícím, nebo o odbourání kartiček jako takových?
Jedná se o přenos výsledků ze startoviště do PC s tím, že dosažené hodnoty budou zapsány na kartu pilota a stvrzeny soutěžícím, nebo o odbourání kartiček jako takových?
Vygenerováno za 0.284 sekund