- Obdržená poděkování: 0
FAI - F5J
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6902
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma FAI - F5J
Ve Slovinsku se do F5J pustili pěkně zostra... v příloze se můžete podívat do výsledků sobotní soutěže, FAI výšky kolem 60m jsou docela běžné, v pátém kole letěl budoucí vítěz Primož Rižner z výšky 27m, čas 9:58, přistání 45 b., za ním Sebastjan Hajnsek "zbaběle" vypnul až ve 40m :lol:
[attachment=1:269ujfun]<!-- ia1 -->flights.pdf<!-- ia1 -->[/attachment:269ujfun]
[attachment=0:269ujfun]<!-- ia0 -->flights flyoff.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:269ujfun]
[attachment=1:269ujfun]<!-- ia1 -->flights.pdf<!-- ia1 -->[/attachment:269ujfun]
[attachment=0:269ujfun]<!-- ia0 -->flights flyoff.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:269ujfun]
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6903
napsal Karol Chyba
Odpověď od Karol Chyba na téma FAI - F5J
Bolo asi dobré počasie , ale vždy to nebude .
Aj ked sa treba pripraviť že akonáhle to počasie na to bude, tak to bude ostré :evil:
Aj ked sa treba pripraviť že akonáhle to počasie na to bude, tak to bude ostré :evil:
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6906
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma FAI - F5J
Ty výsledky stojí za prohlédnutí jako celek, najde se tam naopak i příklad (3. kolo), kdy Primoz dostal pěkně přes prsty, kdy letěl do 50m, stejně jako další, ale všichni popadali a vyhrál jediný, kdo letěl "normálně" do 150m. A další zajímavé kombinace...
Jinak já sám létám v tréningu prakticy bez výjimky pod 150m, leckdy i pod 100m a docela se na to dá rychle zvyknout. V tomhle skutečně F5J splňují očekávání, výšky se výrazně snížily a hledání termiky je najednou normálem, už neexistuje "let na jistotu" do stratosféry![;) ;)]()
A opravdu se na to strašně rychle zvykne - když jsem jedno kolo na RCEN Poříčí letěl s F5J Shockem "na zbabělce do velké výšky", tak jsem po přistání docela překvapeně zjistil, že to, co mi připadalo jako velká výška na motor bylo jen 202m - ještě před rokem bych to asi bral spíš jako "celkem nízko"
Jinak já sám létám v tréningu prakticy bez výjimky pod 150m, leckdy i pod 100m a docela se na to dá rychle zvyknout. V tomhle skutečně F5J splňují očekávání, výšky se výrazně snížily a hledání termiky je najednou normálem, už neexistuje "let na jistotu" do stratosféry
A opravdu se na to strašně rychle zvykne - když jsem jedno kolo na RCEN Poříčí letěl s F5J Shockem "na zbabělce do velké výšky", tak jsem po přistání docela překvapeně zjistil, že to, co mi připadalo jako velká výška na motor bylo jen 202m - ještě před rokem bych to asi bral spíš jako "celkem nízko"
- pavol polonec
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6959
napsal pavol polonec
Odpověď od pavol polonec na téma FAI - F5J
ked je pocasie nie je problem pri vykonosti dnesnych modelov nalieta plny cas
vid grafy z treningu mojho 30.4 a 1.5.2012
model pike perfect light verzia
picasaweb.google.com/1005888498 ... ainingDay#
vid grafy z treningu mojho 30.4 a 1.5.2012
model pike perfect light verzia
picasaweb.google.com/1005888498 ... ainingDay#
14 roky 1 měsíc nazpět #6960
napsal sgames
kdyz je pocasi nalita to i lama s EPP poletuchou ... navic v "davu" je to jeste lehci,protoze hlidas ostatni kde kdo krouzi a tak nemusis mit extra cich na termiku,ale "jen" dobreho pomocnika.
jinak ale pekny
jinak ale pekny
- Palo Lišhák
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6961
napsal Palo Lišhák
Aleši, správne si mal napísať : "Musíš mít extra čich na dobrého pomocníka"
Odpověď od Palo Lišhák na téma FAI - F5J
Aleš Krátký napsal: nemusis mit extra cich na termiku,ale "jen" dobreho pomocnika.
Aleši, správne si mal napísať : "Musíš mít extra čich na dobrého pomocníka"
Vygenerováno za 0.281 sekund