- Obdržená poděkování: 0
Kategorie F5C
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět - 12 roky 5 měsíce nazpět #6071
napsal Tomas Hruby
Kategorie F5C - nakonec F5H vytvořeno Tomas Hruby
K mému překvapení jsem zjistil, že nám v debatách kolem "výškoměrové FAI" naprosto unikl návrh jiné elektrokategorie ze stejného zasedání CIAM - "simple F5B", která by měla dostat označení F5C místo naprosto "umřelých" elektrovrtulníků...
Výtah pravidel je na www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1413101 , v podstatě je to totožné s F5B, jen s podstatně menším limitem energie, navíc definovaným podle hmotnosti modelu.
Na kategorii nemám žádný osobní názor, možná by něco mohl vědět J. Nezhyba, ale za zaznamenání to stojí.
Poznámka na okraj - zasedání CIAM, kde by se měly dorazit pravidla F5J na 2012 je 2.-3.12., konečně jsem našel přesný termín...
Výtah pravidel je na www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1413101 , v podstatě je to totožné s F5B, jen s podstatně menším limitem energie, navíc definovaným podle hmotnosti modelu.
Na kategorii nemám žádný osobní názor, možná by něco mohl vědět J. Nezhyba, ale za zaznamenání to stojí.
Poznámka na okraj - zasedání CIAM, kde by se měly dorazit pravidla F5J na 2012 je 2.-3.12., konečně jsem našel přesný termín...
Poslední úprava: 12 roky 5 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6072
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Kategorie F5C
Jako informaci to lze brát.Jinak,pokud tohle bude schválené-přibude paskvil k F5B/F.
Místo,aby se snížily limity na F5B a F aspoň o 100 watmin.hledá se nějaká další alternativa-hobbylobby funguje bez závad.
Místo,aby se snížily limity na F5B a F aspoň o 100 watmin.hledá se nějaká další alternativa-hobbylobby funguje bez závad.
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6073
napsal Tomas Hruby
Co jsem slyšel, tak existuje jistá lobby i na to, aby se v F5F nelétaly průlety a zbyla jen termika v MMR režimu s limiterem - něco jako byl ten loňský návrh F5J od Steva, který nakonec neprošel a vyhrály výškoměry.
Pak by mi to možná trochu smysl dávalo - F5B by zůstala, místo F5F by jako "slabší" kategorie bylo F5C no a F5F by se změnila úplně... Ovšem pokud by zůstalo s průlety F5B,C i F, tak pak mi smysl taky uniká
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kategorie F5C
Jaroslav Nezhyba napsal: Jako informaci to lze brát.Jinak,pokud tohle bude schválené-přibude paskvil k F5B/F.
Co jsem slyšel, tak existuje jistá lobby i na to, aby se v F5F nelétaly průlety a zbyla jen termika v MMR režimu s limiterem - něco jako byl ten loňský návrh F5J od Steva, který nakonec neprošel a vyhrály výškoměry.
Pak by mi to možná trochu smysl dávalo - F5B by zůstala, místo F5F by jako "slabší" kategorie bylo F5C no a F5F by se změnila úplně... Ovšem pokud by zůstalo s průlety F5B,C i F, tak pak mi smysl taky uniká
- gory2014
- Začátečník
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #11149
napsal gory2014
Odpověď od gory2014 na téma Re: Kategorie F5C
Včera večer jsem kreslil a počítal jeden můj návrh modelu RCEK (něco jako Picchus) a přitom jsem neplánovaně narazil na jednu věc, která by mohla vést k docela značnému rozruchu na závodech...
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 8 měsíce nazpět #11150
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Re: Kategorie F5C
Ha, a já se domníval, že rozruch působí už Pichus samotný...
Mám to chápat, že se mu možná narodí konstrukční bratranec?
12 roky 8 měsíce nazpět - 12 roky 8 měsíce nazpět #11151
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Kategorie F5C
Ali je s velkou pravdepodobnosti robot, banuji.Pokud ne,at napise na ales@sgames.cz
Poslední úprava: 12 roky 8 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.275 sekund