- Obdržená poděkování: 1
Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
13 roky 10 měsíce nazpět #7939
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
takovy clovek neexistuje
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 10 měsíce nazpět #7940
napsal Tomas Hruby
No však taky to RCEN a RCEO je dost varovný a odstrašující případ - přijde ti normální, aby v tak malé zemi jako je ČR se to ještě rozpadlo na Čechy a Moravu, kde se v každé části létá jako začátečnická kategorie něco jiného? Stalo se, už to nemá cenu řešit, ale jako příklad k následování mi to fakt nepřipadá.
Ad RCEK nechat tak jak je - no já si pod pojmem "nechat jak je" představuji zachování zavedeného motoru, hmotnosti a základní letové úlohy (tedy třeba NEzavedení výškoměru), nemyslím si ale, že by to striktně muselo vylučovat i drobnější úpravy například ve smyslu toho pořadatelem vyhlášeného maxima chodu jak zmiňoval Radek či jiných úprav v tomto duchu.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Aleš Krátký napsal: stejne jako je RCEN a RCEO vedle sebe. ale budiz tedy ... rikame ze chceme RCEK nechat jak jsou ALE zaroven chceme omezit vysky. nejde dosahnout obojiho bohuzel
No však taky to RCEN a RCEO je dost varovný a odstrašující případ - přijde ti normální, aby v tak malé zemi jako je ČR se to ještě rozpadlo na Čechy a Moravu, kde se v každé části létá jako začátečnická kategorie něco jiného? Stalo se, už to nemá cenu řešit, ale jako příklad k následování mi to fakt nepřipadá.
Ad RCEK nechat tak jak je - no já si pod pojmem "nechat jak je" představuji zachování zavedeného motoru, hmotnosti a základní letové úlohy (tedy třeba NEzavedení výškoměru), nemyslím si ale, že by to striktně muselo vylučovat i drobnější úpravy například ve smyslu toho pořadatelem vyhlášeného maxima chodu jak zmiňoval Radek či jiných úprav v tomto duchu.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7942
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Jelikož mnoho lidí nemá sílu číst těch 10 stran zpátky, tak jen znovu zopakuji svůj prvotní návrh, který celkem není v rozporu s posledními uvedenými příspěvky (zvýrazním podstatnou část):
1) Současná pravidla RCEK zachovat, uvolnit definici motoru (bez zákazu úprav a "obchodní sítě") a nechat žít...
2) RCEJ do budoucna změnit na 100" výškoměry (F5J)
Prosím nesnažte se kombinovat tyto dvě varianty, výškoměry nepatří do RCEK a naopak, nesnažte se vymýšlet nějaké falešné "F5J" bez výškoměru, to nemůže fungovat
.
1) Současná pravidla RCEK zachovat, uvolnit definici motoru (bez zákazu úprav a "obchodní sítě") a nechat žít...
2) RCEJ do budoucna změnit na 100" výškoměry (F5J)
Prosím nesnažte se kombinovat tyto dvě varianty, výškoměry nepatří do RCEK a naopak, nesnažte se vymýšlet nějaké falešné "F5J" bez výškoměru, to nemůže fungovat
- Petr Slezák
- Odborník
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7944
napsal Petr Slezák
Odpověď od Petr Slezák na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Jen pro upřesnění, moje představa odpovídá Petrově bodu 1. ![;) ;)]()
Asi bych nechal i stávající definici motoru ale to mě tak nepálí.
Asi bych nechal i stávající definici motoru ale to mě tak nepálí.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7945
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
To je právě to, proč tu "vrčím" na Aleše - musíme v té diskusi udržet pořádek, jinak se v tom nikdo nevyzná.
Podle mě třeba myšlenka zavedení výškoměrů do RCEK padla už dávno, v té poslední fázi diskuse jsem to zmiňoval jen v souvislosti "pokud byste chtěli za každou cenu odbourat rozdíl výkonů, tak pak má cenu o výškoměrech uvažovat", ale rozhodně to nebylo míněno jako preferovaný návrh. Vážně míněné připomínky k RCEK byly daleko mírnějšího druhu...
Jenže uznávám, že v tomhle aby se prase vyznalo a obavě, že někde chce RCEK totálně překopat, se vůbec nedivím
Podle mě třeba myšlenka zavedení výškoměrů do RCEK padla už dávno, v té poslední fázi diskuse jsem to zmiňoval jen v souvislosti "pokud byste chtěli za každou cenu odbourat rozdíl výkonů, tak pak má cenu o výškoměrech uvažovat", ale rozhodně to nebylo míněno jako preferovaný návrh. Vážně míněné připomínky k RCEK byly daleko mírnějšího druhu...
Jenže uznávám, že v tomhle aby se prase vyznalo a obavě, že někde chce RCEK totálně překopat, se vůbec nedivím
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7946
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Eurocup pravidla 2013 - ČR RCEK Pravidla 2013
Hlasování o zde diskutovaných návrzích -
www.rcex.cz/?p=3982
(je anonymní, nebojte se) H.
Vygenerováno za 0.196 sekund