- Obdržená poděkování: 1
rcee ?
- Petr Pecha
- Návštěvník
-
13 roky 7 měsíce nazpět #8442
napsal Petr Pecha
Odpověď od Petr Pecha na téma rcee ?
Opravdu jde o Autonomy.
Za LMK Val. Klobouky
Petr PEcha
Za LMK Val. Klobouky
Petr PEcha
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
13 roky 7 měsíce nazpět #8443
napsal sgames
autonomy jo ? hmm to teda cumim... a proc kluci valassti opet RCEJ ? tento rok se prihlasili jen 2 lidi pokud se nepletu ?
- Petr Pecha
- Návštěvník
-
13 roky 7 měsíce nazpět #8445
napsal Petr Pecha
Odpověď od Petr Pecha na téma rcee ?
Myslím, že se přihlásili 4.
Já osobně jsem jenom pro autonomy.
Je to zajímavá kategorie, která vypadá, že není tak náročná na pořadatele a taky na modely pilotů.
U nás v klubu není moc lidí, kteří přešli na RCEK a kteří by i u této kategorie vydrželi.
Já osobně jsem měl nějaký model na RCEJ a neměl jsem moc financí hned na další RCEK.
Přece jenom jsem zatím chudý student.
Já osobně jsem jenom pro autonomy.
Je to zajímavá kategorie, která vypadá, že není tak náročná na pořadatele a taky na modely pilotů.
U nás v klubu není moc lidí, kteří přešli na RCEK a kteří by i u této kategorie vydrželi.
Já osobně jsem měl nějaký model na RCEJ a neměl jsem moc financí hned na další RCEK.
Přece jenom jsem zatím chudý student.
13 roky 7 měsíce nazpět #8446
napsal sgames
autonomy je mozna fajn,ale neznam nikoho kdo to lita. ja bych prisel ALE mam obavy z toho,ze kdyz budu letat (pokud jsem to dobre pochopil) do maximalniho vybiti baterii tak nakonec spadnu na uplne vypnuti prijmace jelikoz nemam zalozni palubni napajeni.
na RCEJ vam prijede mozna 1 - 2 lidi. na RCEK by prijelo 30 lidi. klidne to slo udelat samomerenim a nepotreboval bys nic na organizaci souteze.
na RCEJ vam prijede mozna 1 - 2 lidi. na RCEK by prijelo 30 lidi. klidne to slo udelat samomerenim a nepotreboval bys nic na organizaci souteze.
- jan kadlec
- Odborník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 7 měsíce nazpět #8448
napsal jan kadlec
Pokud jsem viděl létat "mistry", nebyl problém kapacita akumulátorů, ale čas.
Navíc lze u velké spousty regulátorů nastavit vypínací napětí
Odpověď od jan kadlec na téma rcee ?
Myslím, že nepochopil.Aleš Krátký napsal: autonomy je mozna fajn,ale neznam nikoho kdo to lita. ja bych prisel ALE mam obavy z toho,ze kdyz budu letat (pokud jsem to dobre pochopil) do maximalniho vybiti baterii tak nakonec spadnu na uplne vypnuti prijmace jelikoz nemam zalozni palubni napajeni.
Pokud jsem viděl létat "mistry", nebyl problém kapacita akumulátorů, ale čas.
Navíc lze u velké spousty regulátorů nastavit vypínací napětí
13 roky 7 měsíce nazpět #8449
napsal sgames
no pochopil jsem : nejvice 6ti minutovych letu na baterii 1/10 hmotnosti letadla.
pokud to blbe nastavim (treba RCEK s minimalni ucinnosti) tak baterky vyzeru do mrte a konec.
ale je to o zvyku no, zkusime a uvidime (teda pokud nepojedu sam)
pokud to blbe nastavim (treba RCEK s minimalni ucinnosti) tak baterky vyzeru do mrte a konec.
ale je to o zvyku no, zkusime a uvidime (teda pokud nepojedu sam)
Vygenerováno za 0.298 sekund