- Obdržená poděkování: 2
Volba trenéra RCEV
- Radim Barč
-
Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11437
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: Volba trenéra RCEV
Pro mě je hlavně nepochopitelné, jak může vše stát na libovůli a osobních sympatiích jednoho člověka. Jak se můžou najednou prosazovat změny v pravidlech (proti kterým v tomto případě nic nemám). Kdyby Radek chtěl, zdá se, že lze PROTLAČIT vše.
Naším cílem bylo vytvořit a odzkoušet nová pravidla malých elektroletů, ta potom nechat schválit SMČR jako předběžná a po první sezóně přistoupit k případným změnám. Tak se to ostatně dělo vždy a není to vůbec snadné. To se nám myslím povedlo a jdeme dál s čistým štítem.
Příliš demokracie škodí, ale osvíceného diktátora nemáme. Co s tím?
Opravdu nejsme všichni k....i a trocha komunikace by neuškodila.
Naším cílem bylo vytvořit a odzkoušet nová pravidla malých elektroletů, ta potom nechat schválit SMČR jako předběžná a po první sezóně přistoupit k případným změnám. Tak se to ostatně dělo vždy a není to vůbec snadné. To se nám myslím povedlo a jdeme dál s čistým štítem.
Příliš demokracie škodí, ale osvíceného diktátora nemáme. Co s tím?
Opravdu nejsme všichni k....i a trocha komunikace by neuškodila.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 6 měsíce nazpět #11438
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Volba trenéra RCEV
je fakt,že "náš" trenér by asi neměl schovávat hlavu do písku a třeba se i vyjádřit. Možná že tu chodí jen 95% soutěžáků a tak to "málo" nemá nárok na nějaké oficiální vyjádření pánu z Práglu že?
Zatím jsem se nesetkal s nikým, komu by se takovéto jednání líbilo. A jak tu někteří psani : kokoti fakt nejsme, jak si někdo zřejmně myslí ?
Zatím jsem se nesetkal s nikým, komu by se takovéto jednání líbilo. A jak tu někteří psani : kokoti fakt nejsme, jak si někdo zřejmně myslí ?
12 roky 6 měsíce nazpět - 12 roky 6 měsíce nazpět #11446
napsal kope
Odpověď od kope na téma Re: Volba trenéra RCEV
Pro nás nezasvěcené potencionální zájemce o kategorii-kdo je tedy trenérem? A v trochu obecnější rovině - co je vlastně funkcí a náplní činnosti trenéra kategorie, že jeho volba vyvolává takové pozdvižení? Přiznám se, že už dlouho mi tohle vrtá hlavou, když čtu někde v časopise o trenérovi kategorie XYZ-co to vlastně obnáší. Vždyť na soutěže se člověk připravuje sám, jezdí tam sám za sebe... Ptám se proto, že to fakt nevím a docela mne to zajímá.
Poslední úprava: 12 roky 6 měsíce nazpět
12 roky 6 měsíce nazpět #11447
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Volba trenéra RCEV
Nejde ani tak moc o to kdo to budě dělat, ale o tom jak bylo o této f-ci rozhodnuto. Zkrátka je to celé o jednom člověku ...
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 6 měsíce nazpět #11448
napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Re: Volba trenéra RCEV
Ahoj, už tohle téma čtu druhý den a pořád se nějak neorijentuju. Připojil bych se s prosbou o info . Můžeš Aleši, pro nás z okraje dění, polopatě vysvětlit, co se vlastně děje a co se Vám nelíbí? M.
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 6 měsíce nazpět #11455
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Volba trenéra RCEV
Připojuji se taky, KDO JE TEN TAJEMNÝ TRENÉR.
Vygenerováno za 0.204 sekund