- Obdržená poděkování: 1
Soutěže v roce 2013
2.Jihomoravský Pohár 2013 Bořetice.
12 roky 10 měsíce nazpět #10153
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: 2.Jihomoravský Pohár 2013 Bořetice.
tak ja nechci nejak prudit, ale par ale bych nasel
- ceny pro viteze (resp pohary), nebo alespon nechat "udelat nejaky text" na "kristalovy diamant" co vitezove dostali.
-zkouset hodiny a vubec cely audio system na tak giganticke akci mi prijde velmi riskantni.
-chybela nejaka velka zasoba vody,aby se clovek mel kde chladit (ja ji nenasel,mozna tam byla)
-na me to pusobilo desne "Rychle rychle" ale to je pouze muj problem asi.
-nevim proc se pouzival cas naopak (ala archaicky F3J styl -- ano,f3j je proste v dnesni dobe archaismus, jen pojdte do mne
) kdyz si temer vsichni ktere jsem slysel pocitali cas naopak (styl na ktery jsou zvykli, at uz to byli nemci, slovaci, cesi,anglani nebo dokonce i polaci?)
Soutez to ale byla jinak povedena ! toto jsou proste jen veci,ktere treba mi osobne vadili. celkovy dojem byl ale dobry, o tom zadna!
- ceny pro viteze (resp pohary), nebo alespon nechat "udelat nejaky text" na "kristalovy diamant" co vitezove dostali.
-zkouset hodiny a vubec cely audio system na tak giganticke akci mi prijde velmi riskantni.
-chybela nejaka velka zasoba vody,aby se clovek mel kde chladit (ja ji nenasel,mozna tam byla)
-na me to pusobilo desne "Rychle rychle" ale to je pouze muj problem asi.
-nevim proc se pouzival cas naopak (ala archaicky F3J styl -- ano,f3j je proste v dnesni dobe archaismus, jen pojdte do mne
Soutez to ale byla jinak povedena ! toto jsou proste jen veci,ktere treba mi osobne vadili. celkovy dojem byl ale dobry, o tom zadna!
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 10 měsíce nazpět #10154
napsal sgames
to vis no,becka jako ja vyhravaji jen na soutezich,kde je max 8 pilotuRadek Novotny napsal: To jako že teď budeš na 6. místě v žebříku...? Tsss... :silly:
12 roky 10 měsíce nazpět #10157
napsal sgames
12 roky 10 měsíce nazpět #10171
napsal sgames
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 10 měsíce nazpět #10175
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Re: 2.Jihomoravský Pohár 2013 Bořetice.
Aleši, máš jedničku! Dík. Ale s minusem - "Začalo fučet skrze lez, na kterém ... " - to už je moc ![:-) :-)]()
H.
H.
12 roky 10 měsíce nazpět #10176
napsal sgames
sory, debilní oprava ala WORD 2010
asi si myslel,že je to dobrý nápad.
asi si myslel,že je to dobrý nápad. Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.431 sekund