Soutěže v roce 2013

RCEK Lomnice nad Popelkou 25.8.2013

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10180 napsal sgames
stane se.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10182 napsal Mirek Kotula
Soutěžící, kteří se chtějí zúčastnit Lomnické soutěže, prosím o strpení, na jarní soutěži bylo vedením klubu oznámeno, že se srpnová soutěž pořádána v sobotu 24.8 se přesouvá z technických důvodů na neděli 25. 8. 2013 s tím, že vedení klubu zajistí provedení změny termínu i v kalendáři Svazu modelářů. To do dnes není, ale dostal jsem příslib, že tento nedostatek bude napraven. Věřím, že do data konání soutěže, bude termín opraven i v oficiálním kalendáři, aby bylo možné výsledky z této soutěže započítat do žebříčku. Děkuji za pochopení.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10200 napsal Mirek Kotula
Hurááá!!! Aktuální a radostná informace pro soutěžící. U soutěže č. 644 kategorie RCEK je v kalendáři Svazu modelářů provedena změna, oficiální termín soutěže je 25. 8. 2013, tak jak je uvedeno na pozvánce. Takže vítězům i ostatním bude výsledek soutěže započítán do žebříčku.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10202 napsal Petr Dušek
Pokud by ke změně v kalendáři nedošlo, tak by se výsledky samozřejmě započítávaly taky... stačí když pořadatel oznámí včas změnu termínu například v propozicích B) .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10203 napsal Mirek Kotula
On to Petře bylo trochu zmatené, kdy v propozicích stále byl a je uveden datum 25.8.2013 ale v registraci do nedávna stále figuroval datum 24. 8. 2013. Teď, je už všechno v pořádku. Proto to hurááá!!! Jsem rád. Raději problém řešit v předstihu, než pozdě.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10316 napsal Mirek Kotula
Sice je do soutěže dosti daleko, ale co BRĎASOVÉ, že by k nám nepřijeli? :P Tomu se mě nechce ani věřit. Tak neváhejte. :dry:

Vygenerováno za 0.296 sekund