Soutěže v roce 2013

Soutěž RCEN ve Studenci

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10298 napsal Mirek Kotula
RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když :) žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10313 napsal Milan Chalupník
Honza Kobice ? Kdo to je? :) :) :)

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10315 napsal Mirek Kotula
Děkuji, pozorný čtenáři a Honzovi se omlouvám za přejmenování.

Je to zajímavé, ale komentář ze stoupáku jsem zkopíroval a vložil na Honzovi stránky, kde jsem odebral smajlíka a připsal prvních šest slov. Asi zařádil šotek. Poslední odstavec je ze stránek Honzi.

RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.

Stejný komentář jsem dal i na stoupák – RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kubica a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.395 sekund