- Obdržená poděkování: 0
Soutěže v roce 2013
MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
- Petr Semerák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10664
napsal Petr Semerák
Odpověď od Petr Semerák na téma Re: MČR RCEK
Petře klid. I když dát si panáka není od věci
Na příští soutěži v Branné se s klukama dohodneme jak s Jéčkama a v případě nezájmu to létat asi není problém název použít pro novou kategorii. Co se mne osobně týče, tak jsem tak z 50 % pro a z 50 % proti Jéčkum v roce 2014..
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10668
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: MČR RCEK
Jsem v klidu...kapka alkoholu neuškodí a ten gól v Italské síti taky potěšil
.
Značku RCEJ mám spojenou se svým návratem k soutěžnímu létání po mnoha letech a potěšilo by mě, kdyby pokračovala v nové životaschopné podobě... RCE1 mi nic neříká (nemyslím obsahem, ale jako logo-značka)
Značku RCEJ mám spojenou se svým návratem k soutěžnímu létání po mnoha letech a potěšilo by mě, kdyby pokračovala v nové životaschopné podobě... RCE1 mi nic neříká (nemyslím obsahem, ale jako logo-značka)
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10672
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Re: MČR RCEK
Znovu a určitě ne naposled.
Pokud se v kalendáři na příští rok objeví min 3 soutěže "plechovek", tak žijou dál a KLeM ČR nic nezruší. Už jsem to psal prve, aby se tady udělala dohoda, že se na další rok žádná soutěž nevloží a je vystaráno. Je ale potřeba do toho "zatáhnout" i klub ve Valašských Kloboukách. Letos měli jednu soutěž.
Mně se to taky nelíbí a už vůbec to nemá žádný návodný nebo mnemotechnický efekt, co že to je za kategorii. Při tom je k dispozici fůra dalších písmenek.
Fakt mě irituje (patří sem jiné slovo ale nehodí se na veřejné fórum) jak nikdo nic nemůže, nic se s tím nedá dělat, to se všechno nějak samo děje tam nahoře
Řešení jsem psal o několik příspěvků dřív. Je to věc dohody mezi kluby.
jdu si dát panáka, ještě než mě dorazí ti naši kopálisti!
Jdi klidně do celý flašky. Ten výsledek (a hlavně co bude následovat) určitě za to stojí.
Pokud se v kalendáři na příští rok objeví min 3 soutěže "plechovek", tak žijou dál a KLeM ČR nic nezruší. Už jsem to psal prve, aby se tady udělala dohoda, že se na další rok žádná soutěž nevloží a je vystaráno. Je ale potřeba do toho "zatáhnout" i klub ve Valašských Kloboukách. Letos měli jednu soutěž.
Mně se to taky nelíbí a už vůbec to nemá žádný návodný nebo mnemotechnický efekt, co že to je za kategorii. Při tom je k dispozici fůra dalších písmenek.
Fakt mě irituje (patří sem jiné slovo ale nehodí se na veřejné fórum) jak nikdo nic nemůže, nic se s tím nedá dělat, to se všechno nějak samo děje tam nahoře
Řešení jsem psal o několik příspěvků dřív. Je to věc dohody mezi kluby.
jdu si dát panáka, ještě než mě dorazí ti naši kopálisti!
Jdi klidně do celý flašky. Ten výsledek (a hlavně co bude následovat) určitě za to stojí.
Vygenerováno za 0.230 sekund