Dosud přihlášená MČR 2014

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11500 napsal draceq
Zbývá se trpce pousmát...... po kolikáté už? :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11501 napsal Jan Kubica
Klucí, neblbněte. Proč by měl někdo někomu nějaké peníze dávat? Doby Svazarmu (modelář = ochránce vlasti) už jsou dávno pryč. Modelařina je hobby, tak proč by za to měl někdo někomu platit? Pokud někdo chce, aby Svaz "přispíval" na MČR, tak ať stojí členství ve SMČR třeba 1000,- za rok a bude na příspěvky peněz dost (možná), při pohledu na cenu známky dálniční nebo za pronájem letišť mi to ostatně zase tak moc nepřijde.

A z druhé strany (Petr a Radek mě opraví), když je startovné na mistrovství třeba 500, tak to při 40 lidech dá 20 000, to ty 2000 od Svazu něco změní? Nevím, mně přijde jednodušší zvýšit o 10% startovné než se rozčilovat nad "nepříspěvkem".

A ještě jednu věc, SMČR jsme my, to nejsou nějací dosazení lidé nahoře, pokud s jednáním Svazu někdo nesouhlasí, může se nechat demokraticky zvolit a potom kategorii ovlivňovat "po svém". H.

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11502 napsal Petr Dušek
Honzo, pouze jsem se pozastavil nad paradoxní situací, kdy tady nejprve trenér agituje a hledá obětavé pořadatele, aby se následně takoví pořadatelé dozvěděli, že na rozdíl od jiných nedostanou nic.

A trochu opravím tvé optimistické počty z vlastního příkladu. Příjmy z vkladů na MČR RCEK 2013 byly 8700 Kč. Dva tisíce, které jsem jako urážku pořadatele odmítl od Svazu, jsem k tomu přidal ze svého, ceny do tomboly věnovali hodní sponzoři.

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11504 napsal sgames

Jan Kubica napsal: A ještě jednu věc, SMČR jsme my, to nejsou nějací dosazení lidé nahoře, pokud s jednáním Svazu někdo nesouhlasí, může se nechat demokraticky zvolit a potom kategorii ovlivňovat "po svém". H.

tak to si moc nemyslim no...

k tematu : je dobre ze bude MCR a klidne bych proste za startovne priplatil. na slovensku je kazda soutez za 40€ a nikdo se nad tim nepozastavuje. ja zvednu ze 50 na 100 a uz je ohen na strese :-D

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11505 napsal Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: ... na slovensku je kazda soutez za 40€ a nikdo se nad tim nepozastavuje....

Aleši, trochu bych tě opravil, startovné 40€ a podobně se týkají pouze mezinárodních soutěží a ještě to většinou zahrnuje i nějaké občerstvení. Jinak na běžných národních soutěžích mají stanoveno jako maximum 12€.

Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11506 napsal sgames
i tak je to minimalne 3x vice nez je z nas zvykem.

Vygenerováno za 0.280 sekund