- Obdržená poděkování: 0
RCEV Horní Branná 5.7.2014
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vladislav Plichta napsal: Zdravím všechny RCEV soupeře z Horní Branné. Byla to moje první soutěž RCEV a asi po 24 letech první termická soutěž. Naposledy jsem letěl RCV2 v Mladé Boleslavi... Chtěl bych poděkovat všem soupeřům a hlavně těm kdo mi pomohli zvládnout všechny lety. A to Jiřímu Veselovskému za naprosto skvělou nápovědu, dík\y Jirko, a za totéž Tomášovi Hrubému. Samozřejmě děkuji i pořadatelům. A jedno "generální" děkuji panu Krátkému za skvělý článek v RCrevue. Ten mě přivedl na myšlenku se do toho pustit a měl pravdu je to skvělé báječně jsem si zalítal, zasoutěžil a pokecal s fajn lidmi. Dííííííííííííky. Už se těším až budu mít volno od F3M ( tam působím jako otec trenér...) a bude zrovna soutěž RCEV
.
Tak to těší nejen mne
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Příloha nebyla nalezena.
Vladislav Plichta napsal: Zdravím všechny RCEV soupeře z Horní Branné. Byla to moje první soutěž RCEV a asi po 24 letech první termická soutěž. Naposledy jsem letěl RCV2 v Mladé Boleslavi... Chtěl bych poděkovat všem soupeřům a hlavně těm kdo mi pomohli zvládnout všechny lety. A to Jiřímu Veselovskému za naprosto skvělou nápovědu, dík\y Jirko, a za totéž Tomášovi Hrubému. Samozřejmě děkuji i pořadatelům. A jedno "generální" děkuji panu Krátkému za skvělý článek v RCrevue. Ten mě přivedl na myšlenku se do toho pustit a měl pravdu je to skvělé báječně jsem si zalítal, zasoutěžil a pokecal s fajn lidmi. Dííííííííííííky. Už se těším až budu mít volno od F3M ( tam působím jako otec trenér...) a bude zrovna soutěž RCEV
.
Pěkně napsané, i u mne se jednalo o první soutěž a také mne inspiroval článek v RCrevue. Připojuji se k poděkování jak organizátorům soutěže tak i panu Krátkému a už se těším do Ostravy. Jen doufám, že dopadnu trochu lépe (alespoň předposlední). Ze statistik jsem si odvodil, že být příliš odvážný, co se startovací výšky týká, se nevyplácí a že musím zapracovat na přesnosti přistání. Mám na to tři týdny tak uvidíme.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Do Branné jsem v poslední době moc nejezdil, ale jestli místo plechovek začnou raději pořádat výškoměry, rád přijedu zase
Že ta termika byla taky pěkně zrádná ukazuje můj čtvrtý start. Nejprve za tři minuty pád do 25 metrů a potom úspěšný přízemní boj... ale byly to nervy :woohoo: .
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.