- Obdržená poděkování: 1
F5J - Trnava 21-22. august.2014
11 roky 11 měsíce nazpět - 11 roky 11 měsíce nazpět #12841
napsal sgames
F5J - Trnava 21-22. august.2014 vytvořeno sgames
Poslední úprava: 11 roky 11 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13424
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J - Trnava 21-22. august.2014
Tak jsem až teď objevil na netu výsledky ze závodu v Trnavě.
Původně jsem chtěl snad i psat článek, aby jsme měli nějaký závěr seriálu, ale čekat přes měsíc na výsledky, tak to fakt nedávám. Navíc tam nejsou výšky atd, takže já už to přátele asi dohromady z hlavy nedám.
Pokud budu mít lepší náladu, zkusím to,ale moc nadějí bych do toho nedával.
[strike]Bože, jak je toto možné ? ach jo.... Taková akce + 21 století a měli by jsme výsledky rychleji i kdybych si pro ně jel na koloběžce pozpátku a na hlavě měl beranici z medvěda.
Jsem si musel ulevit, bo toto mě fakt drásá nervy.[/strike]
Edit : doufám, že tam nebyly teda dříve, pokud ano,tak si sypu popel na hlavu,a s tou beranicí z medvěda budu za trest chodit měsíc venku![:) :)]()
Edit2 : ví někdo, odkdy tam jsou ? web cache atp mají data daleko od požadovaných a z PDF to nezjistím
Původně jsem chtěl snad i psat článek, aby jsme měli nějaký závěr seriálu, ale čekat přes měsíc na výsledky, tak to fakt nedávám. Navíc tam nejsou výšky atd, takže já už to přátele asi dohromady z hlavy nedám.
Pokud budu mít lepší náladu, zkusím to,ale moc nadějí bych do toho nedával.
[strike]Bože, jak je toto možné ? ach jo.... Taková akce + 21 století a měli by jsme výsledky rychleji i kdybych si pro ně jel na koloběžce pozpátku a na hlavě měl beranici z medvěda.
Jsem si musel ulevit, bo toto mě fakt drásá nervy.[/strike]
Edit : doufám, že tam nebyly teda dříve, pokud ano,tak si sypu popel na hlavu,a s tou beranicí z medvěda budu za trest chodit měsíc venku
Edit2 : ví někdo, odkdy tam jsou ? web cache atp mají data daleko od požadovaných a z PDF to nezjistím
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.205 sekund