- Obdržená poděkování: 0
poprvé
11 roky 11 měsíce nazpět #12848
napsal charlie
Tak dnes jsem se poprvé v životě zúčastnil soutěže. ne jako divák ,ale jako soutěžící . Co tomu předcházelo , Jeden modelářský kolega pan Petr Nehera si pořídil větroň kategorie F5J a začal soutěžit dnes má již výkonné modely a jezdí po různých soutěží. tak mne nalákal a já si pořídil starší létaný model F3J. ten jsem předělal na F5J no a chodil s Petrem létat. jelikož jsem se již dlouho chystal podívat na nějakou soutěž tek konečně padla volba co jsem měl nejblíže, Hořice no a Petr prý když tam pojedu tak že mám vzít model a vyzkoušet jaké to je . Prostě nepopsatelná atmosféra všichni přívětivý a organizace super , zato dík kolektivu z pořádajícího klubu. Jelikož jsem nezůstal na posledním místě jsem moc spokojen a také ta zkušenost . Je to zcela jiné než létání jen tak. Takže kdo jste ještě nezkusil soutěžit tak hurá do toho. Ještě jednou dík všem zúčastněným a hlavně Petrovi ,že mne přemluvil . Dík Karel Skoupý
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 11 měsíce nazpět #12849
napsal sgames
to jsem moc rád a jsem si jisty, že se potkáš s více kolegy na dalších akcích
11 roky 11 měsíce nazpět #12851
napsal charlie
Aleši prosím pošli mně odkaz na Dino letiště mapu kde to je. Dík Karel
11 roky 11 měsíce nazpět #12852
napsal sgames
je to v propozicich tady na foru (dino c.2, a o tyden pozdeji je "MCR" na mosnove)
dino je tady www.mapy.cz/s/avRn
a mcr je tady www.mapy.cz/s/avQY
prihlasky v menu nahore...
dino je tady www.mapy.cz/s/avRn
a mcr je tady www.mapy.cz/s/avQY
prihlasky v menu nahore...
Vygenerováno za 0.241 sekund