RCEV, Polanka nad Odrou, 30.8.2014

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #12998 napsal Radim Barč
Propozice na RCEV v Polance, všichni jste srdečně zváni.
Aleše prosím o otevření přihlášek (ukončení 28.8.2014, 22:00hod)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13002 napsal sgames

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13199 napsal Radim Barč

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13208 napsal draceq
Díky celé Polance a jejich organizačnímu teamu za fajn soutěž, kupodivu tentokráte nefučel pro zdejší krajiny typický hurikán, ale jen svěží srpnový větřík ;) To zkažené poslední přistání, které mě stálo účast ve finále, si budu mlátit o hlavu ještě do začátku příští sezóny :evil: I když na Aleše, který vydržel ve finále 13(!!) minut jednom kuse(!!! :lol: ) nadávat na své špatné rozhodnutí neletět vpravo, ale vlevo, asi nemám :)
Ale tak aspoň se ta polanecká červená pěkně vyjímala na stupních vítězů :) Chlapci, kdo umí, umí, kdo neumí, kouká na vás zespoda :)

P.S. - ale do příště to přistání vypiluju - a pak se těšte :evil: :whistle: :P :lol: :lol:

Jo a prosím vás, založte někdo sešit na hlášky Martina Vohralíka, tak jsem se už dlouho nepobavil, to bude potřeba zachovávat i pro přístí generace :)
Namátkou: "Jo, jak máš talent, tak se hold neubráníš" "Chlapci, já nechci malovat čerta na zeď, ale jde sem ženská".....
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13209 napsal Radim Barč
Když jsem vám říkal, že je to v 80% vpravo, nevěřili jste. To bylo pořád něco o trhání přes stromy... Kamarádům nelžu ;)

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13212 napsal sgames
i prd velebnosti, mě tam odlákaly vlaštovky ... proradné obludy !
ale zanadával jsem si řádně teda

Vygenerováno za 0.316 sekund