F5J Oberpullendorf , Austria.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13122 napsal sgames
F5J Oberpullendorf , Austria. Contest will be held on September 6./7. (Saturday and Sunday). In case you wand to register, just send email (first name, last name, country, FAI license, frequency) to Manfred <manfred.lex@gmail.com>. Entry fee (30 EUR) will be payed on registration at our model flying site. Detailed PDF bulletin (in german and english) is at

webarchive.iiasa.ac.at/~kolp/sonnenlandc...Cup%20F5J%202014.pdf

Závod je v EC i IT

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13289 napsal Tomas Hruby
Zajímavá soutěž na netypickém letišti (poměrně stísněné).
Do finále se z našich dostali Zdeněk a Petr Malčíkovi, Standa Perkovič a Vlasta Vostřel, na bednu se dostal Standa (3.), Zdeněk byl 4.
Mě uniklo finále až posledním letem, kdy jsem v těžkých podmínkách dal 9:01 - bohužel, v daném letu sice spadli i experti typu Tomasze Fraka, ale naletět se to dalo, nevyhnul jsem se ale drobné pilotní chybě, která mi na konci chyběla.

Perličkou ovšem bylo první kolo, kdy jsme si mysleli, že Standa bere 1000b a já cca 998b, ale k našemu šoku nás dostal čínský ARF model o rozpětí cca 2m, který měl o 30m méně (protože se asi výše nevyšplhal :-) ), takže jsme měli jen cca 960b . Nakonec to na výsledku roli nehrálo, ale popravdě kdybych v posledním kole maximum naletěl, tak by asi do finále šel jen jeden z nás a druhému by chybělo právě těchto 40b :-)

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13292 napsal sgames

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13293 napsal Tomas Hruby
Během akce proběhla i oslava narozenin Radka Malčíka - dort s drakem Pajkožroutem prostě neměl chybu :)

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13294 napsal Tomas Hruby
A trochu modelářských - moc jsem nefotil, ale zrovna Standu mám víckrát a když byl z nás nejlepší, tak sem dám právě jeho.

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Je to ovšem důkaz náročnosti kategorie, po nákupů Perfectionů už nemá na boty :lol: :lol: :lol:

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13330 napsal Radek Novotny

Vygenerováno za 0.262 sekund