F5J Oberpullendorf , Austria.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13364 napsal Zdeněk Malčík
To odečítání z celkového výsledku ověřoval Tomáš Hr. v ofic. pravidlech a mělo by to být v pořádku. Teď už na tom stejně nic nezměníme a nemá cenu to řešit. Rozhodně je to ale zajímavá zkušenost.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13365 napsal Petr Dušek

Radek Novotny napsal: ... penalizace -100b z celku neexistuje

5.5.11.12. n) Penalizace musí být zaznamenána u výsledkové listiny kola, ve kterém došlok prohřešku(ům). Všechny penalizace jsou kumulativní a odečítají se od celkového výsledku na konci předběžných kol. Penalizace získané v předběžných kolech se nepřenášejí do rozlétávacích kol.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13366 napsal Radek Novotny
No fuj velebnosti, je to tam...! Pěkně schovaný na konci odstavce :woohoo: Takže stačí jednou blbě jít na přistání, odečte se to od celkovýho skóre a jedeš domů... fíííííha, ani moje tchýně není takhle drsná... To tam musely vymyslet snad nějaký militantní struktůry...

Zdeňku, ale ten nápad s nedoletěním a s nulou za přistání je podle mně taky dobrej... ;) Jenže na soutěži co řekne direktór, to platí, a pak si na správnej argument vzpomeneš až cestou domů :dry:
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13367 napsal Tomas Hruby
Jak tu padlo - v pravidlech jsem to zkoumal na místě, celkem jasně zdůvodnil neoprávněnost penalizace 300b a na základě toho to pak Vlasta (který byl v jury) domluvil na opravu na jen 100b.

Bohužel ale klukům nedošel dopad penalizace hned, podle mě by se to reálně dalo vyprotestovat, ale k úplnému zrušení penalizace by se muselo jít cestou oficiálního protestu, který musí být v jistém čase po letu, pak už bylo pozdě.
Důvod protestu bych ale viděl spíš proti tomu zmatenému startu defakto v rozporu s pravidly. S argumentací nulou za přistání bych asi byl opatrný, sice bylo za nula, ale konalo se už v prostoru startoviště, takže 100b penalizace čistě v souvislosti s přistáním asi do jisté míry oprávněné bylo.

Vygenerováno za 0.217 sekund