- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
- Zdeněk Malčík
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
11 roky 1 měsíc nazpět - 11 roky 1 měsíc nazpět #14888
napsal Zdeněk Malčík
Odpověď od Zdeněk Malčík na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Informace pro hokejové fandy - na sobotní odpoledne bude ve stanu připravena TV. Tak žádné výmluvy!
Poslední úprava: 11 roky 1 měsíc nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 1 měsíc nazpět #14889
napsal Petr Dušek
Televize na hokej je prima nápad, možná by to ještě chtělo po skončení soutěže uspořádat v nedalekém chrámu společnou modlitbu (za hokejisty i nedělní počasí)
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Pevně věřím, že už pro příští rok tenhle nesmysl z pravidel RCEV zmizí!!!Radek Novotny napsal: Ale kuš, pro malý se do pole nechodí, v RCEV je přeci povolenej restart motoru...
Televize na hokej je prima nápad, možná by to ještě chtělo po skončení soutěže uspořádat v nedalekém chrámu společnou modlitbu (za hokejisty i nedělní počasí)
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 4 týdny nazpět - 11 roky 4 týdny nazpět #14897
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Aleši, mě se nezapočítaly přáslavické výsledky z F5J do žebříčku. Podívej se na to. Já jsem na jednu soutěž uvedl národní licenci CZE 331-011 a na přáslavickou mezinárodní CZE 1510
Děkuji
Děkuji
Poslední úprava: 11 roky 4 týdny nazpět
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 4 týdny nazpět #14899
napsal Petr Dušek
Vítr nemám rád a trénovat chodím jen když moc nefouká :side: . V neděli foukalo, ale velmi velmi silný vítr? To né, vítr zcela v mezích pravidel, myslím že průměrná hodnota se mohla pohybovat kolem 6 m/s. Již od třetího kola byla spousta slunce a termiky i celkem příjemná teplota. Občasné pochody do pole byly způsobeny pouze přílišným optimismem pilota, jen těsně jsem tomu také jednou unikl
.
Takže za mě, sice trochu větrná, ale pěkná soutěž, pořadatelskému týmu ještě jednou dík a těm příliš optimistickým pilotům samozřejmě taky...
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Alešovi patří dík za titulní reportáž, ale nevím, jestli jsem v neděli nebyl na jiné soutěži?Aleš Krátký napsal: ... 21 pilotů tak mohlo očekávat jen to nejhorší a to se i vyplnilo. Počáteční silný vítr se místy měnil na velmi velmi silný vítr a ke konci soutěže dokonce i na extra velmi velmi silný vítr, a to je pro ta malá půlkilová letadla nad jejich síly.
Vítr nemám rád a trénovat chodím jen když moc nefouká :side: . V neděli foukalo, ale velmi velmi silný vítr? To né, vítr zcela v mezích pravidel, myslím že průměrná hodnota se mohla pohybovat kolem 6 m/s. Již od třetího kola byla spousta slunce a termiky i celkem příjemná teplota. Občasné pochody do pole byly způsobeny pouze přílišným optimismem pilota, jen těsně jsem tomu také jednou unikl
Takže za mě, sice trochu větrná, ale pěkná soutěž, pořadatelskému týmu ještě jednou dík a těm příliš optimistickým pilotům samozřejmě taky...
11 roky 4 týdny nazpět #14902
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Jak jsem napsal Petře, jsi zvyklý na jiné počasí ![:) :)]()
na mne teda fučelo opravdu hooodně. A Když z celé skupiny přistanou téměř všichni za nula ? dle mého foukalo fakt echt hodně
na mne teda fučelo opravdu hooodně. A Když z celé skupiny přistanou téměř všichni za nula ? dle mého foukalo fakt echt hodně
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
11 roky 4 týdny nazpět #14905
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Dokud drží kšiltovky na hlavách je dobře.
Samozřejmě jsme zažili větrnější soutěže, včerejší krátkodobý průměr byl 6,3 m/s s nárazy 10 m/s, takže v pohodě. Jen při srovnání se sobotou to bylo nebe a peklo.
Samozřejmě jsme zažili větrnější soutěže, včerejší krátkodobý průměr byl 6,3 m/s s nárazy 10 m/s, takže v pohodě. Jen při srovnání se sobotou to bylo nebe a peklo.
Vygenerováno za 0.401 sekund