- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15235
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015
Věřím že to dobře dopadne, přípravy finišují, taky jsem uvěřil medardovi a připravil jsem plochu (koridor) pro převažující vítr od západu.
Poletíme na 8-mi startovištích 6 skupin, celkem 7 kvalifikačních kol (5 v sobotu, 2 v neděli) + 3 finále pro 10 nejlepších borců.
V sobotu večer točené pivo u táboráku & Captain Morgan párty (někteří vědí o čem mluvím.... ), bude i rozpálený gril a nějaká ta klobáska, kdo má fajnovou hu.. (ústa), ať si připraví něco vlastního
.
Poletíme na 8-mi startovištích 6 skupin, celkem 7 kvalifikačních kol (5 v sobotu, 2 v neděli) + 3 finále pro 10 nejlepších borců.
V sobotu večer točené pivo u táboráku & Captain Morgan párty (někteří vědí o čem mluvím.... ), bude i rozpálený gril a nějaká ta klobáska, kdo má fajnovou hu.. (ústa), ať si připraví něco vlastního
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15236
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015
Ad Captain Morgan - mohu tě ujistit, že tvá sláva se už donesla i k řadě z těch, kdo tam nebyli ![:-) :-)]()
Jinak i Windguru vypadá výtečně, zdá se (potvrzují to i jiné zdroje), že měl v té skepsi ze začátku týdne v principu pravdu, vývoj počasí se ale trochu zpomalil, takže to zesílení větru přijde až pozdě večer a zejména v pondělí, což už nám nijak nevadí (navíc ani nebude tak výrazné, ale to už je každopádně vedlejší). Tak to snad vyjde, teď už by měla být předpověď přesná
Jinak i Windguru vypadá výtečně, zdá se (potvrzují to i jiné zdroje), že měl v té skepsi ze začátku týdne v principu pravdu, vývoj počasí se ale trochu zpomalil, takže to zesílení větru přijde až pozdě večer a zejména v pondělí, což už nám nijak nevadí (navíc ani nebude tak výrazné, ale to už je každopádně vedlejší). Tak to snad vyjde, teď už by měla být předpověď přesná
10 roky 11 měsíce nazpět #15237
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015
Také jsem slyšel veselé příhody o kapitánovi
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15238
napsal Petr Dušek
Dobré zprávy se šíří rychle... :silly: :lol:
- Vladimír Čermák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
10 roky 11 měsíce nazpět - 10 roky 11 měsíce nazpět #15240
napsal Vladimír Čermák
Odpověď od Vladimír Čermák na téma F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015
V neděli ráno mě to nedalo a vyrazil jsem nasát atmosféru do ,,Hořic''. Počasí bezvadné, jasno a větřík variábl. Prošel jsem depo a pozdravil známé tváře. Leoše jsem tam ale bohužel už nenašel. Ostatní se po sobotním večeru dávali pomalu dohromady. Luděk vysápnul litrovku mléka a pochvaloval si, jak se mu ulevilo. Béda spal zase v nějakém hotelu a při příjezdu přejel předním kolem Ivanovi křídlo šokmo přes střed. Ivan však má propracovanou konstrukci, takže křídlo jenom ofouknul a konstatoval že to teď létá lépe.Pak jsem si ještě vychutnal Radkův let v 6. kole ( vypnul ve 26 metrech ) a vyrazil domů na oběd.
Tady je pár fotek z nedělního dopoledne. : vlajek.rajce.idnes.cz/F5J_Horice_12.7.2015#
Tady je pár fotek z nedělního dopoledne. : vlajek.rajce.idnes.cz/F5J_Horice_12.7.2015#
Poslední úprava: 10 roky 11 měsíce nazpět
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15241
napsal Petr Dušek
Vygenerováno za 0.255 sekund