Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV, Hořice 23.5.2015

Více
11 roky 4 týdny nazpět #14904 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV, Hořice 23.5.2015
Ledy se pohnuly... přihlásil se Luděk Novotný, a dokonce hned dvakrát :woohoo:

Ve výše uvedené větě "přijeďte se konečně ohřát do Hořic" jsem našel malý překlep, správně tam mělo být "přivezte si konečně teplé nepromokavé oblečení do Hořic". Za uvedenou chybu se jménem pořadatelů omlouvám... :silly:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 3 týdny nazpět #14909 napsal ludek novotny
Odpověď od ludek novotny na téma RCEV, Hořice 23.5.2015
Seká se mi počítač, myslel jsem že mi přihláška neodešla :unsure: ,mám otázku, najde se před soutěží dobrovolník který mi naladí Altis 4 do soutěžního mödu?A nebo spíš dva, do obou modelů?

Více
11 roky 3 týdny nazpět #14910 napsal Petr Dušek
Sice Altis nepoužívám, ale SW pro Altis mám v počítači nahraný, takže to můžeme zkusit. Nejjednodušší cestou je nahrát F5J firmware, tam se nic nenastavuje, takže se nedá nic pokazit ;) .

Tu dvojitou přihlášku nám snad Alešek opraví :) .

Více
11 roky 3 týdny nazpět #14912 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV, Hořice 23.5.2015

ludek novotny napsal: Seká se mi počítač, myslel jsem že mi přihláška neodešla :unsure: ,mám otázku, najde se před soutěží dobrovolník který mi naladí Altis 4 do soutěžního mödu?A nebo spíš dva, do obou modelů?

Když zavoláš bratrovi, tak ti určitě pomůže :silly:

Více
11 roky 3 týdny nazpět #14915 napsal ludek novotny
Odpověď od ludek novotny na téma RCEV, Hořice 23.5.2015
Bratrovi nezavolám, protože jezdím domů až večer a to sedím v dílně a dávám dohromady to co zbylo z minulé sezóny z Daidala B) přivezu výškoměry v modelech do Hořic, tak snad to tam ráno zvládneme

Více
11 roky 3 týdny nazpět #14918 napsal Petr Dušek
Když použiju Alešova slova - vzhledem k počtu přihlášených to vypadá na komorní soutěž v Hořicích... Předpověď se naštěstí posouvá od deště pouze k přeháňkám, snad to dokážeme důstojně odlítat :) .

Jelikož máme v pátek večer na letišti menší sudopití, bouda bude příjemně vytopena pro případné ohřátí či přečkání dešťové přeháňky :side: .

Vygenerováno za 0.226 sekund