Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

Propozice RCEV Horní Branná 4.7.2015

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15203 napsal sgames
Kluci z Ostravy, Polanky, Ikaru atd ... Nepřidá se někdo na tu Brannou ? dali by jsme sraz v Olmíku a jeli jednim autem hmmm ????? Čas do dneška do osmi :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15204 napsal Mirek Kotula
Jo, jo v Branné bývá specifické počasí, jen dobře, že počasí bude idylické. Rád bych se zůčastnil taky, ale jsem v Poreči. Tady je také idylické počasí, takzvané Palermo - 33st. ve stínu a azuro.

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15209 napsal Jan Kubica
Předpověď počasí vyšla - konat se soutěž v menší nadmořské výšce, bylo by to na sanitku :-). Blahopřání Radkovi, poděkování Jardovi a pár fotek a postřehů na www.rcex.cz/?p=4935 H.

Více
10 roky 11 měsíce nazpět - 10 roky 11 měsíce nazpět #15216 napsal Radek Novotny
...se až červenám, jak mě tam v článku vychvaluješ :whistle: Byl to teda jeden z mých nejhezčích soutěžních letů, co si tak pamatuju... Během mizení ve směru na Černou horu mě trošku děsila skutečnost, že při případném pokusu o bezpečnostní restart motoru se mi u Elementa často stejně zasekává vrtule pod kabinku, a z firmwaru RCEV se hardwarově stává čistý F5J :) na příště už tam budu mít určitě vrtuli jinou!

Tady přikládám záznam z letu, na začátku třetí minuty jsem začal něco 'čuchat' a až v 6-tý se to konečně pořádně trhlo, a dalo mi to výšku pro návrat. Ten byl teda jen tak-tak s vodřenejma ušima B)

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 10 roky 11 měsíce nazpět

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15217 napsal sgames
Pěkný Ráďo :)
ale číst to musím na webu kolegy co :) tak ses mohl vychválit sám :)

Více
10 roky 11 měsíce nazpět - 10 roky 11 měsíce nazpět #15218 napsal Radek Novotny
No to je právě trošku blbý, abych se v článku takhle sám holedbal, ale měls tu přece bejt ty, a pak bys mě mohl na Stoupáku vychvalovat sám... :lol: Počasí nádherný, organizace 1*, a dokonce si Jarda před soutěží zkoušel, jak se zadávají ty nový bonusy za umístění, a pozor, na konci při zadávání 30;25;20;15;10;5; musí být za 5 ten středník, jinak pajlot na 6-tým místě nedostane do žebříku 5 bodů a bude mít prtku... ;)

Tady ještě závěrečné foto:

Příloha nebyla nalezena.

...krátký článek klidně spíchnu, a ještě musím taky dát fotky a popis heroických výkonů z minulé Branné a z Nové Paky... všéééchno bude ;)
Poslední úprava: 10 roky 11 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.238 sekund